Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mely állatorvost lehet üzenetb...

Mely állatorvost lehet üzenetben is felkeresni illetve leírni hogy mi a panasz?

Figyelt kérdés
Nemrégiben került hozzánk egy 2 éves ivaros kandurmacska,aki nagyon kedves és barátságos,ember központú,viszont az utóbbi időben azt vettem észre nála hogy mintha megváltozott volna,elbújik,nem jön elő a hívásomra,sokat nyalakodik,tépi a szőrét,csapkodja a farkát ha simogatom,ezek általában a stressz jelei viszont nem történt semmi ami kiválthatta volna. Ma azt vettem észre hogy rosszabbodott az állapota nagyon levert ,ráadásul a jobb szemére elkapott valami fertőzést. Mihamarabb el akarom intézni neki az állatorvost,tudja valaki hogy kiket lehet makón vagy akár szegeden is elérni online,üzenetben megírni hogy mi a probléma és egyeztetni egy időpontot?

tegnap 13:02
 1/6 anonim válasza:
100%

A szeme miatt ne online megoldást keress, hanem vidd el orvoshoz mielőbb.

Sokszor előzetes időpontfoglalás sem szükséges, de akár a neten is rákereshetsz a közeli orvosok telefonos elérhetőségére.

tegnap 13:33
 2/6 anonim ***** válasza:
49%

Nem értem ehhez miért kell online üzenet.

Google Maps-en megnézed a környéki rendelőket, ott lesz rögtön a telefonszám is hozzájuk, felhívod őket, RÖVIDEN elmondod, hogy mi a probléma és megmondják, hogy mikorra van időpont. Ha nem időpontos rendszerben dolgoznak, akkor pedig ezt fogják mondnai.

"Mi a probléma?"

A macskád beteg, orvosi VIZSGÁLATRA és ellátásra van szüksége. Majd az orvos megmondja, a VIZSGÁLAT után. Valószínűleg valamilyen összetett gondotok van, amit nem lehet megválaszolni egy üzenetváltásból. Nem is szabad.

Általános fizikális vizsgálat, vérlabor, oltásai vannak? Szűrővizsgálatok, szemészeti vizsgálatok, stb. Sok-sok minden felmerül és remélem nem mondok ezzel megdöbbentő dolgot, de egy injekció nem fogja megoldani.

tegnap 13:43
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Telefon-fóbia? Megértem, nekem is van.

De ez tényleg telefonos ügy, sajnos, én is próbáltam valamivel kapcsolatban írni, de a legtöbb állatorvosi rendelő általában túl elfoglalt olvasgatni, de a telefonra reagálnak. Ha fóbiás vagy, akkor fogj egy papírt, és írj rá mindent, akár a teljes párbeszédet.

"Jó napot kívánok, XY vagyok. Van egy macskám, nagyon levert és valami gond van a szemével. Szeretnék kérni mihamarabb egy időpontot"

(vagy "mikor van a legközelebbi szabad időpont?" és ha sokára, akkor tudsz hívni másik klinikát)

Innentől sima ügy, kérdezhet pár kérdést (hogy van a cica, mennyire tűnik súlyosnak a helyzet, satöbbi)

tegnap 13:57
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is utálok telefonálni szóval azt a részt megértem. :D

Szerintem egyszerűen nézd meg mikor van rendelés és menj oda. Időpont nélkül lehet hogy többet kell várni, ennyi.

tegnap 15:09
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Sehol. Telefonon felhívod. Rengeteg dolguk van, nem fognak válaszolni üzenetre.
tegnap 15:27
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is szegedi vagyok és megmondom őszintén, ilyenért nem szoktam időpontot kérni. Bemegyek rendelési időben, kivárom a sorom, még sosem küldtek el. Legfeljebb azt mondja az orvos, hogy valamilyen további vizsgálat vagy komolyabb beavatkozás kell, de arra helyben ad időpontot, ha szükséges.
tegnap 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Fül vaakras, mancs nyalás. Kinek mi jött be a kutyánál erre a tünetekre? bélflórára valami? probiotikum?

3 éves francia buci. csirkére tudom h allergiás. antiallergén csirkezsir mentes tápot is kap már, meg mellé humac port, mert előtte veszett módon vakarta a fülét meg nyalta a mancsait. kapja már egy éve kb, a tünetek szépen múltak, bevállt a humac por, de az utobbi pár...

A Multifit a Fressnapf saját márkája?

Panaszt szeretnék tenni, legfőképpen ezért szeretném tudni. A Multifitről mint olyanról semmi érdemlegeset nem találtam, ezért gondolom, hogy a Fressnapfé. Ha a Fressnapfé, a németországi központnak írjak vagy esetleg az itthoninak? Hol tudnának segíteni nekem a probléma megoldásával kapcsolatban?

Mi baja a macskámnak ? Hívtam, mert hoztam neki ételt és valahonnan előmászott, de nagyon dülöngélve lépkedett. Miért van ez ? Mérgezés ?

Akinek volt már ilyen, mi a tapasztalata ? Adtam neki egy kis tejet, de azt is úgy itta, hogy közben tüsszentett tőle, mert gondolom felszívta véletlenül... Aki tapasztalat már ilyet, az kérem írja meg, hogy mi volt a baja! Kellene félni miatta ? Vagy csak sima...

Mik a tünetei ha egy kutyának valami éles tárgy kiszúrja a gyomrát vagy a beleit?

Illetve az éles tárgy lenyelése után mennyi idővel jelentkeznek a tünetek?

Már megint a macska! Bizonyára ezért van nekik külön kategória (a sok panasz miatt). Átjött a kertünkbe és kikaparta a felfújható medence oldalát....

Van kamera felvétel,hogy bejön es kapar. Többször szart már így is a kertünkbe! Elég volt már! Nagyon dühös vagyok,így kora reggel!

Egy hete vettem egy Maine Coon kiscicát 3-4 hónapos. Teljesen szobatiszta semmi panasz nincs rá. Viszont simogatni nem lehet mert egyből játszani...

Tudom, kölyök még és mindennel játszania kell. De azért nem lenne rossz ha nem a karomat kaparná szét, vagy épp a szememet. Ezt kinövi idővel, vagy komolyabb nevelésre szorul?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!