Hogyan lehet kikergetni egy macskát?
van egy műtermem, és ma elterveztem, hogy fölmegyek, és kitakarítom, mivel nem a lakás része, hanem egy külön kijárati ajtaja van, közvetlenül az udvarra, ezért nyitva hagytam eleinte, hadd szellőzzön, és bement a szomszédom macskája, és nem hajlandó kijönni. máskor ez a macska a közelembe se jön, mert fél tőlem, most meg akárhogy próbálom ki ilyeszteni, vagy kilökdösni, vagy meg sem mozdul, vagy egyszerűen folyton vissza szalad, mielőtt becsukhatnám az ajtót.
szomszéd jelenleg nincs itthon, késő este ér haza. nem akarom zaklatni ezért szeretném egyedül megoldani ezt a problémát...
ötletek?
Ha nőstény macsek, szerintem oda fialt... vagy legalábbis készül rá :)
Nézz körül nincsenek-e kismacsekok, ha megtalálod őket, szépen rakd át a szomszédhoz, és csukd be az ajtót. Anyuci majd keres nekik másik helyet :D
Hát, akkor érdekes dolog :) Sajnos eben a fényben fogalmam sincs :D Esetleg vigyél oda egy morci, kisebb termetű kutyust, biztosan kiugrasztja! :D
(Természetesen pórázon, hogy ne tegyen kárt a cicában)
nehogy "bántsd"
szerintem hagyd egy kicsit, lenyugszik, aztán kimegy
vagy némi kajával csald ki
hát egyszerűen odafeküdt az ágyra, és akárhogyan próbálom elijeszteni, nem reagál, csak rám néz. ha meg ki akarom lökdösni akkor meg csak eldől aztán visszafekszik.
felemelni és kitenni még nem próbáltam, mert elég nagy termetű macska. félek hogy megtámad közben, vagy esetleg beteg és akkor valahol megnyomom véletlenül ahol nem kéne.
szerintem próbáld megsimizni, hagyni fogja magát :-)
finoman fogd meg és tedd ki a macsekot
a sicc sicc tapsot már próbáltam.
akkor most megpróbálom, valami vastag kesztyűvel kitenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!