Lehet egészséges az a macska, amelyik csak száraz tápon él?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Olyanra gondolok, hogy vmi "dísz" a nyakába, vagy kis gyűrű a lábára (direkt macskának) Van ilyesmi? Hogy hívják?
én britben gondolkodok de más macskafajtára is kivácsi lennék. én teljes berendezésre, tápra és alomtra gondolok itt és ilyen nagyobb tenyészetröl szeretnék információkat de a kisebb tenyésztök véleményét is szívesen elolvasom. minden tanács jól jönne...
A macskám nem mindig szokott bemenni a házába és nem tudom, hogy bemegy-e majd, ha fázik, mert azért annyira meleg nincs, hogy kuckón kívül aludjon.
Kismacskám (8 hetes) fülből sötétbarna cuccot szedtem ki, de másnap újra majdnem ugyan annyi volt benne. Minden nap újratermelődik, hiába szedem ki majdnem teljesen minden este. Sötét barna, kisebb nagyobb darabkákban jön ki, kicsit hasonlít a fülzsírra, de szerintem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!