Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Lehet egészséges az a macska,...

Lehet egészséges az a macska, amelyik csak száraz tápon él?

Figyelt kérdés
2006. okt. 25. 20:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
erről akérdésről megoszlanak a vélemények.az tény,hogy a száraz tápok előnyben vannak vitaminössszetétel és taurin tartalom szempontjából a zacskós és dobozosokkal szemben.jobban karbantartják a cicák fogazatát is.ha nem isznak elég vizet hozzá könnyen kialakulhat a veseelégtelenség,főleg ivartalanitott kanduroknál.a magam részéről vegyesen etetem a macskáimat.
2006. dec. 28. 17:12
 2/8 anonim válasza:
92%
Hosszú távon nem tesz jót a veséjének, ha csak száraz eledelt adsz neki, még ha sokat iszik is!
2007. jún. 3. 12:24
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egészséges,de márcsak azért is problémás,mert székrekedése lehet tőle.
2008. máj. 9. 09:05
 4/8 anonim válasza:
88%
Biztos nem lehet rossz.Mert az orvos a macskám gyomorbajára és vese betegségére azt ajánlotta hogy több száraz kaját kapjon.Meg azt is hallottam hogy az öreg cicusoknak kiméltesebb.
2008. júl. 6. 10:37
 5/8 anonim ***** válasza:
61%
Ndhd
2023. júl. 5. 13:42
 6/8 anonim ***** válasza:
61%
Hddh
2023. júl. 5. 13:43
 7/8 anonim ***** válasza:
61%
Bdh
 8/8 anonim ***** válasza:
61%
Hdhd

Kapcsolódó kérdések:

Van olyasmi macskákra ami a galambok lábán van? Sok olyan macska van a környéken mind az enyém, és nem mindig tudom melyik az enyém.

Olyanra gondolok, hogy vmi "dísz" a nyakába, vagy kis gyűrű a lábára (direkt macskának) Van ilyesmi? Hogy hívják?

Kb. mennyi pénzbe kerül egy komplett macska tenyészet, majd a fent tartása?

én britben gondolkodok de más macskafajtára is kivácsi lennék. én teljes berendezésre, tápra és alomtra gondolok itt és ilyen nagyobb tenyészetröl szeretnék információkat de a kisebb tenyésztök véleményét is szívesen elolvasom. minden tanács jól jönne...

Ha a macska fázik, bebújik a házikójába?

A macskám nem mindig szokott bemenni a házába és nem tudom, hogy bemegy-e majd, ha fázik, mert azért annyira meleg nincs, hogy kuckón kívül aludjon.

Mi van a macska fülében?

Kismacskám (8 hetes) fülből sötétbarna cuccot szedtem ki, de másnap újra majdnem ugyan annyi volt benne. Minden nap újratermelődik, hiába szedem ki majdnem teljesen minden este. Sötét barna, kisebb nagyobb darabkákban jön ki, kicsit hasonlít a fülzsírra, de szerintem...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!