Mi baj lehet? ( egy brit cicáról lenne szó)

válasza:

válasza:lehet, hogy szőrcsomó van a gyomrában.ezért jó a macskafű benti cicáknak. a fű meghánytatja őket, is kijön a szőr is.
egyébként a cicáknál van ilyen, hogy 1-2 napig nem esznek, hánynak egyet, aztán a következő nap minden rendben.
azért, ha holnapp is gubbaszt, hány, akkor muszáj lesz, hogy orvos lássa.

válasza:

válasza:ha vizet sem iszik, akkor könnyen kiszáradhat, szóval inkább nézesd meg orvossal.
én fecskendővel nyomtam a cica szájába a vizet, mert nem akart tálkából ínni, és azt mondta a doki, nagyon jól tettem mert kiszáradt volna.
az étel nem olyan fontos, mint a folyadék, ami akár életmentő is lehet...

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
A kiscica még nem eszik,5 hetes, koraszülött cicáról van szó.
Sziasztok! Eddig van egy imádni való brit rövidszőrű, ivartalanított kislányom, akit imádok, de sajnos nem az a bújós fajta... Igazi kimért angol (pont ahogy olvastam a jellemzéseket róla, stb). Ragaszkodik hozzám, látszódik, hogy szeret, de igazán csak akkor...
Tehát az a kérdésem hogy kinek van ingyen elvihető kiscicája?
Nem lesz tőle hasfájás? Benti, nem kijárós cicáról lenne szó, néha kap nyers belsőséget, azért is kell, meg egyébként is.
Ma reggel amikor ágyaztam be, arrább tettem a cicámat, mert ott aludt az ágyamon.Ő meg felkelt, és elindult az előszobába.És nagyon furcsa hangokat adott ki, szerintem nem volt teljesen magánál,de a szeme nyitva volt. Nagyon megijedtem, elkezdtem ébresztgetni, de nem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!