Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mi baj lehet? ( egy brit...

Eper. kérdése:

Mi baj lehet? ( egy brit cicáról lenne szó)

Figyelt kérdés
Nagyon rossz a cicám közérzete ,egész nap csak alszik és nem is akar enni és inni sem. 11 fele habosat hányt ( de nagyon nagyon minimális mennyiségűt) a mérgezést kizárom mert lakásban tartott cica, és nincs semmi olyan dolog ami veszélyes lenne rá. Mi baj lehet? :S
2011. okt. 23. 16:48
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet valami vírus lappang benne.Vagy talán a gyomrát rontotta el.Kérdezd meg az állatorvost.Ő biztos tudna tanácsot adni.Jobbulást a cicának!
2011. okt. 23. 17:00
 2/8 anonim ***** válasza:

lehet, hogy szőrcsomó van a gyomrában.ezért jó a macskafű benti cicáknak. a fű meghánytatja őket, is kijön a szőr is.

egyébként a cicáknál van ilyen, hogy 1-2 napig nem esznek, hánynak egyet, aztán a következő nap minden rendben.

azért, ha holnapp is gubbaszt, hány, akkor muszáj lesz, hogy orvos lássa.

3/8 anonim ***** válasza:
100%
az állatorvos nem tudta megmondani?
 4/8 A kérdező kommentje:
Holnap mindenképpen orvoshoz visszük ha nem lesz jobban! Azt ajánlották ,hogy adjak neki tejet ,de nem merek mert ha az még hasmenést is okoz neki.....Köszönöm a válaszokat!
2011. okt. 23. 17:02
 5/8 anonim ***** válasza:

ha vizet sem iszik, akkor könnyen kiszáradhat, szóval inkább nézesd meg orvossal.

én fecskendővel nyomtam a cica szájába a vizet, mert nem akart tálkából ínni, és azt mondta a doki, nagyon jól tettem mert kiszáradt volna.

az étel nem olyan fontos, mint a folyadék, ami akár életmentő is lehet...

2011. okt. 23. 17:04
 6/8 A kérdező kommentje:
Fecskendővel nekem is sikerült valamennyit itatnom vele .
2011. okt. 23. 17:05
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha fecskendővel itatod,tegyél bele egy kis cukrot.ez segít neki,hogy ne vigye le a vércukorszintjét.Persze ha nincs étvágya a cicának.Nekem az orvos tanácsolta ezt,mikor beteg volt a cicám.
2011. okt. 23. 17:49
 8/8 anonim ***** válasza:
az nagyon jó, ha fecskendővel vizet tudsz neki adni. igaz én is birkóztam a cicával, de muszáj volt.
2011. okt. 23. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Az anyacica nem szoptat, tele van tejjel, szerintem fáj is neki. Mit tudnék csinálni?

A kiscica még nem eszik,5 hetes, koraszülött cicáról van szó.

Ragdoll cicáról vélemény? Jól megférne a Brit rövidszőrűmmel?

Sziasztok! Eddig van egy imádni való brit rövidszőrű, ivartalanított kislányom, akit imádok, de sajnos nem az a bújós fajta... Igazi kimért angol (pont ahogy olvastam a jellemzéseket róla, stb). Ragaszkodik hozzám, látszódik, hogy szeret, de igazán csak akkor...

Caestal Cat féreghajtót nyugodtan adhatom?

Nem lesz tőle hasfájás? Benti, nem kijárós cicáról lenne szó, néha kap nyers belsőséget, azért is kell, meg egyébként is.

Mi történhetett a cicámmal? 15 éves cicáról van szó.

Ma reggel amikor ágyaztam be, arrább tettem a cicámat, mert ott aludt az ágyamon.Ő meg felkelt, és elindult az előszobába.És nagyon furcsa hangokat adott ki, szerintem nem volt teljesen magánál,de a szeme nyitva volt. Nagyon megijedtem, elkezdtem ébresztgetni, de nem...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!