Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hol lehet brit rövid szőrű...

Hol lehet brit rövid szőrű cicát venni vagy örökbe fogadni Budapesten?

Figyelt kérdés
2011. nov. 12. 14:49
 1/2 anonim ***** válasza:
Tenyésztőknél pl. biztosan.
2011. nov. 12. 14:57
 2/2 anonim ***** válasza:
húú én anno 6 éve Martfűről hoztam tenyésztőtől. Pestről utaztam le érte odáigxD De nem bántam meg, nagyon jó alom volt, hihetetlenül gyönyörű és okos cica. Bár most kicsit gyűlölöm, mert tegnap megölte a madaramat:(
2011. nov. 12. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

A brit cica (rövid szőrű) sok szőrt hullajt a lakásban?

Érdemes Furminátort beszerezni? Tapasztalt brit cicások véleményét várom!

Egy Brit cica tenyésztőt tudtok ajánlani? ( kérdés rövid, a többi lent)

Szeretnék egy gyönyörű Brit cicát tenyésztőtől. Amit elvárnék: Törzskönyv, Genetikai betegségektől mentes, fiv, felv, fip negatív, egészségügyi garancia, és kiállítási eredmények is számítanának. Az ár nem számít, lehet nagyon drága és simán csak drága....

Brit rövid szörű vagy Ragdoll?

Melyiket választanátok szépség,természet és egyéb tulajdonságok alapján. Légyszi magyarázzátok is meg a választást. Köszi Még én sem tudom melyik legyen.

Milyen a brit rövid szőrű? Melyek a legjobb tenyésztők?

Itt nem a Google válaszai hanem személyes tapasztalatok érdekelnek.

Melyiket tartanátok és miért? Brit rövid szőrű vagy sziámi?

Mennyibe kerül egy brit rövid szőrű cica, olyan ami a wiskas reklámban van? S mennyi egy sziámi?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!