Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Nekem van egy cicám, problémám...

Costa del Sol kérdése:

Nekem van egy cicám, problémám vele hogy eddig mindig szépen belement az alomba, másfél hete viszont sajnos kintre intézi a dolgát pl. a konyha közepére és majdnem mindig ugyanoda. Mit tudnék tenni? Tanácsokat szeretnék.

Figyelt kérdés
2012. febr. 20. 19:12
 1/3 anonim válasza:
Akkor vegyél neki macskafüvet vagy szedj a kertből füvet és azt tedd bele az alomba .Nekem bevált.
2012. febr. 20. 19:17
 2/3 A kérdező kommentje:
megpróbálom,köszi
2012. febr. 20. 21:06
 3/3 anonim válasza:
Nem tudom milyen régi az alom és az alomtálca, sajnos egy idő után beveszi a szagot akármivel mosod. Vagy esetleg erős szagú (hypó) anyaggal mostad? A macskák nagyon érzékenyek a szagokra. Esetleg vehetnél új almot, alomtálcát, ahová meg ürített felmosni hypóval, klór tartalmú anyaggal.
2012. febr. 21. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

MIT TEGYEK?

Ki raktam a macskámat az udvarra! MERT TERHES VAGYOK! De nem bírja a kint létet! De ha nem látom felmászik az asztalra a konyha pultra félek a macska szörtöl?

Két másfél éves kandúrom mellé szeretnék szuka kutya kölyköt, valószínű Tacskót vagy Bichont. Mennyi az esély rá, hogy befogadják és imádni fogják egymást?

Az egyik cicámat kutya nevelte amíg el nem hoztam, viszont a másik másfél hónapos volt s vagányabb, Öntörvényűbb!!

A macskánk mindig teherbe esik. Mit tegyünk az ellen hogy ez ne történjen meg?

Az ivartalanítással tisztában vagyunk de mindig miután szül és másfél hónaposak a kicsinyei, teherbe esik.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!