A macskám a szennyvízből iszik, mit csináljak, hogy máshova szokjon? Kinti macska.

válasza:

válasza:rendben, köszönöm!
Nálunk műagyag a tál, de akkor kipróbálok több agyagból és több méretből is!
Kapcsolódó kérdések:
A macskám ma 2x is hányt. Szobamacska,szóval egyáltalán nem mehet ki. Mi arra gyanakszunk hogy túl sokat evett vagy talált valamit a földön,ágyaladt. Szerintetek mit csináljak? Mi okozhatja? Kell e aggódnom? A válaszokat elõre is köszönöm
Van egy nyulam,akit el kellene adnom,hogy legyen macskám.A gond az,hogy nincs szivem eladni a nyulat..Már lassan 1 éve nálam van,és féltem..Félek,hogy ha esetleg el tudnám adni,következő nap az új tulajdonosa kárt tenne benne..Viszont egyáltalán nem táplál irántam...
Van egy 3 hónapos fiú cicám és eddig tökéletesen tudta mi az az alom. Sőt, rá sem kellett szoktatnom, mert egyből tudta hol van és mi az, szóval nagyon kis kultúrált egy cica. Újonnan sokszor az alom mellé pisil vagy másik szobába, viszont kakilni az alomra jár....
Én nem különösebben rajongok a macskákért, de a lányomnak kellett egy. Oké.. Eddig szépen használta a cica WC-t, csak elvétve fordult elő baleset, de az elmúlt 3 napban sorozatosan pisil máshová is.. A Mi WC-nk mögé/mellé elég napi 2-3 alkalommal biztos, tegnap...
1 éve van 1 lány cicám, több állat nincs a lakásban. Benti cica és az övé az egész lakás, az alom rendszeresen tisztítva van. Mégis mostanában egyre többször piszkít más helyekre pl. az ágyneműtartóba. Miért csinálja ezt? Mit tegyek, hogy minél hamarabb leszokjon róla?
És az mitől van, hogy a macskám szájából folyik a nyál? Sokszor kifolyik a szájából a nyál, sokszor látom. Ez valami betegség nála? Ha az ember simogatja a macskát, és a macska elkezdi jobbra-balra csapkodni az egész farkát, az mit jelent? És az mit jelent, ha amikor...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!