2/11 anonim 

válasza:

válasza:a kandúr vagy a nőstény macskák?
3/11 anonim válasza:
A kutyákról :D amúgy ők nem almodnak, szerintem :D
4/11 anonim 

válasza:

válasza:Szerintem álmodik :D Legalábbis az enyém alvás közben is futkározik, és zabál :D ( nem alvajáró persze, csak rugdos, dumál, csámcsog álmában )
5/11 A kérdező kommentje:
Az enyém szerintem arról álmodik hogy esik az eső de vízcseppek helyett juti falik potyognak az égből ő meg hanyatt fekve tátott szájal vàrja hogy faljon mint àllat!
2016. szept. 14. 17:45
7/11 anonim 

válasza:

válasza:De, álmodnak a macskák is!
Szerintem hasonló hülyeségekről, mint mi.
8/11 anonim 

válasza:

válasza:kajak durva, hogy ez foglalkoztatja az embereket
9/11 anonim 

válasza:

válasza:Együtt élünk velük, foglalkozunk velük, gondozzuk őket mindennap. Még jó, hogy elgondolkodunk az apróbb részleteken :D
10/11 Mancsi2 válasza:
Világuralomról,űrutazásokról,komolyabb nevekről,rab kutyákról,megkönnyebbült postásokról.
Kapcsolódó kérdések:
Találkoztatok már élőben ősanyával vagy kötődően nevelővel? Mikről beszéltetek? Hol láttátok?
Fórumokon sokszor látom a kötődő nevelés, ősanya kifejezéseket, és nagyjából már látom, mik jellemzik ezeket a nőket. De milyenek a valóságban? Gondolom, tényleg vannak, ha az interneten is írnak véleményeket ők maguk és írnak róluk is. Tudtok róluk mesélni személyes...
Két évesen (24-28hó) mikről beszél/t a gyermeked? A gondolatokra lennék kíváncsi, nem inkább a kiejtésre.
Tehát olyasmi érdekelne, ha pl látja hogy megy el apa dolgozni, akkor mutat rá és mondja apa, de a gondolata ilyenkor az, nézd, apa megy el. Nos ezekre lennék kíváncsi.vagy akár amit hümmogve is fejez ki csak. (Nem is a testbeszéd érdekel, hogy autot garázsba tol)
Ápoló felvételi elbeszélgetes. Mit kell tudni? Mikről kell beszélni?
Kedden kell mennem felvételi elbeszélgetésre, de semmi informaciot nem kaptam, hogy miről kell beszélgetni vagy mik után nezzek egyáltalán?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!