Mit tegyek, ha a cicám (lehet hogy) meg van fázva, és nem eszik?

válasza:Persze, hogy vidd állatorvoshoz. Amúgy is kell vinni, mert már régen kellett volna oltásokat kapnia is, 3 havonta féreghajtót stb.
Ha nem eszik, az biztos, hogy betegség jele, tehát ne késlekedj!
Kapcsolódó kérdések:
A cicámat 2015 nyarán találtam egy kukában akkor lehetett 4 hetes. Pléd amibe betakartam lett a kedvence és próbált belőle szopizni, és csak így tudott elaludni. Az állatorvos szerint kinövi majd. A mai napig nem nőtte ki és egyre rosszabb. Az egész kis teste...
Még kiscica, négy hónapos, és nem tudom pontosan hogyan kéne kezelni. Este kb éjfélig futtatjuk, játszunk vele, ugrál, stb, tényleg rengeteget mozog. Éjfél körül elalszik velünk, aztán teljesen változóan, ha szerencsém van csak hétkor, ha nincs akkor háromkor felkel és...
5 napja kaptam egy 10hetes perzsa cicát. Gyakran nyávog, de simizésre abbahagyja. Észrevettem, hogy kemény a széklete, azóta adok neki kevés tejet és a kajájába is teszek vizet (mert sajnos azt nem issza) de nem használ. Junioros whiskas alutasakos kaját kap 1,5et...
A cicám olyan négy-négy és fél hónapos lehet, és megfázott, amivel nem is lenne semmi baj, de úgy látom, picit bágyadtabb, nem kap levegőt az orrán, így nyitott szájjal alszik, tüsszög és néha köhög. Ez elmúlik neki magától, esetleg ha hozzá kamillateát iszik, vagy az...
Sokat prüszköl, meg ahogy veszi a levegőt, hallani lehet...teljesen olyan, mintha egy ember lenne megfázva, és olyan, mintha el lenne dugulva az orra. A füle is fájhat, mert ahogyan megsimogattam a fülénél, akkor nyávogott egy nagyot...mit csináljak vele? Állatorvos...
Hogy tudok neki segíteni?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!