A gyepik milyen módszerrel fogják be a macskát?
Kapcsolódó kérdések:
riasztás minden érdekel...
Szeretnék cicát, és szeretnék megmenteni egyet egy menhelyről pl. Szolnok megye harmadik legnagyobb városában élek, itt csak egy kis gyepink van, ahol csak a kutyák vannak agyonajnározva, macska nincs egy szál se, azoknak már érdekes módon nincs hely. De új kutya...
Behozott egy egeret, és eleresztette az előszobában. Az egér beköltözött a cipősszekrény mögé, és remekül elvackolódott. Papírfecnikből fészket csinált, és behordott oda rengeteg száraz kutya és macskakaját. Úgy derült ki, hogy egér lehet a cipősszekrény mögött, hogy a...
Vagy mit tudnék tenni köré hogy ne szórodjon szét?
Páran olvastam másoknak a kozmetikust ajánlották. Nos, én felhívtam az állatorvosunkat, akinek a felesége kozmetikus. Megkérdeztem mennyi lenne egy fürdetés. 10.-12.000Ft-ot mondott elsőre, és benne van a fésülés is. Elmondtam neki, hogy picit vadóc cica, és víz...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!