Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Cicának lehet baja a söréleszt...

Cicának lehet baja a sörélesztõpehelytõl?

Figyelt kérdés

Vitaminként fogyasztom, és ha megérzi az illatát, folyton kunyerál belõle.Lehet tõle valamit baja, ha adok neki egy keveset?

Elõre is köszi!

2018. nov. 12. 01:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Túl sokat ne adj neki, ami neked vitaminbomba, az neki túlzás lehet.

De szerintem nem lesz baja, a szőroldó pasztában is maláta van, az is hasonló származék.

2018. nov. 12. 05:35
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :)
2018. nov. 13. 18:18
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem, én szoktam nekik sörélesztőt adni, nagyon jó hatással van a szőrükre.

[link]

Nyugodtan adj neki belőle, de ne sokat.

2018. nov. 22. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Cicának milyen vitamint lehetne vagy kellene adni, és milyen formában?

Tulajdonképpen közönséges kóbormacskáról van szó, amolyan easy-rider, jön-megy a faluban, vadászgat a kertek alatt, a réteken, a fasorban, valamint felmegy udvarokra is keresgélni, kunyerálni. Rendszeresen etetjük, amikor van mivel, kedveskedünk neki mindig egy kis...

Mi a véleményetek a fényvisszaverős nyakörvről cicának? Hasznos lehet?

Nem olyan sokat csavarog az utcán, de mostanában néha átmászkál a szembe szomszédhoz és féltem őt...Egyébként is illett volna már vennem neki egy nyakörvet, mert egy éve fogadtam őt be, és ha ne adj isten elkóborolna, akkor szeretném, hogy tudják, hogy van gazdája,...

Mit adjak egy fél éves cicának enni, tápon kívül?

Nyers májat már adtam neki, azt nagyon szereti, a csirkenyak nem kellett neki. Köszi, ha adtok ötleteket!

Nyolc hetes cicának?

Ha minden jól megy, vasárnap fogok ismerősöktől elhozni egy nyolc hetes kiscicát. Tudnátok tanácsot adni abban, hogy hogyan szoktassam szobatisztaságra? Illetve hogy mit és abból mennyit kapjon enni? Ti milyen almot használtok? Bármilyen segítségnek örülök. Köszönöm!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!