Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macskám s**éből vagy nemisze...

A macskám s**éből vagy nemiszervéből láttam ahogy valami fura dolog jött kifele elől piros volt de aztán vissza ment mi volt az?

Figyelt kérdés
2019. jan. 31. 10:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom kan macska. Az a hímvessző volt.
2019. jan. 31. 10:56
 2/12 A kérdező kommentje:
ő csaj xD
2019. jan. 31. 10:59
 3/12 A kérdező kommentje:
legalábbis az apám azt mondta...
2019. jan. 31. 11:04
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Van herèje a feneke alatt? Tudod,2 golyó. Ha van,akkor kandúr.
2019. jan. 31. 11:11
 5/12 A kérdező kommentje:
#4 nem vagyok 8 éves xD megyek megnézem (egy percel később) úgylátom van
2019. jan. 31. 11:27
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

...szóval van egy macskád, és lövésed sincs hogy hím vagy nőstény.

És még te vagy felháborodva, mert ezek alapján joggal feltételezzük, hogy nem tudod hogy mik azok a herék.

2019. jan. 31. 11:37
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látod... grat.

Van vagy nincs?

Fotózd le a hátsó részét és megmondjuk.

2019. jan. 31. 11:38
 8/12 anonim ***** válasza:
79%
Téged sem az eszedért szeretnek kérdező...
2019. jan. 31. 12:46
 9/12 A kérdező kommentje:
nem úgy látom hanem tudom XD
2019. jan. 31. 13:21
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
De azt már nem tudod, hogy melyik a segge és melyik a nemi szerve
2019. jan. 31. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Mit gondoltok az ivartalanításról? Jó és hasznos dolog, vagy inkább "csonkítás" ahogy sokan nevezik?

Csupán érdekel e véleményetek, jelenleg még nem tartok kutyust, most fogok rá felkészülni. info gyűjtés a tartásról stb.

Ladaracing.hu oldalon láttam pár videót ahogy driftelnek hóba a hegyekben ami nagyon tetszik meg vagány dolog (kérdés lent)?

De ezeket nem bűntetik? Nem járnak a nyakukra? Nem indítanak eljárást a videó alapján? Nem félnek hogy bárki szembe jöhet miközben fdriftelnek lefele?

Normális dolog 1es fokozat kapcsolásakor, hogy érzem magam alatt, ahogy "csattan" hogy bevette?

Nem tudom sajnos szebben megfogalmazni...Egy kattanás és érezni hogy mozdul a váltó. Kuplungot benyomva tartva ki üresbe majd vissza már nem, csak ha felengedem és újra benyomom akkor hallani.

Fogyás? Az egy dolog. De tudod szeretni magad úgy ahogy vagy?

Tudtad/tudod szeretni magad túlsúlyosan is? Addig, amíg nem éred el a célod? A cél elérése sem egy pont, egy hegycsúcs, ami után nincs tovább... oda is te mész el, és utána is te mész tovább. Sikerül szeretned magad közben?

Ez normális dolog? Most tüzel másodszor a nőstény cicám (9hónapos). Az első tüzelés úgy ahogy birható volt, de a mostani kész téboly

Most tüzel másodszor a nőstény cicám (9hónapos). Az első tüzelés úgy ahogy birható volt, de a mostani kész téboly! Az normális hogy nem az alomba pisil ilyenkor, hanem ápp ahova neki jól eski? általában sarkokba és utána megprobálja elkaparni! A dühitő az az hogy ha...

Mi ez a dolog manapság a kutyásoknaál? Van olyan aki nem úgy választ kaját és életet a kutyának, ahogy a nagy könyvben meg van írva?

Leszögezem.Az én kutyám egészséges boldog kutya.Amit itt művel néhány ember az már szerintem túlzás.Ha valaki nem rohan a kutyával az orvoshoz,mert megy a hasa már állatkínzó.Hatvannyolcféle oltást adat be a kutyájának és ilyen-olyan tápokkal eteti.Az enyém is eszik...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!