A macskám s**éből vagy nemiszervéből láttam ahogy valami fura dolog jött kifele elől piros volt de aztán vissza ment mi volt az?

válasza:

válasza:

válasza:...szóval van egy macskád, és lövésed sincs hogy hím vagy nőstény.
És még te vagy felháborodva, mert ezek alapján joggal feltételezzük, hogy nem tudod hogy mik azok a herék.

válasza:Úgy látod... grat.
Van vagy nincs?
Fotózd le a hátsó részét és megmondjuk.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Csupán érdekel e véleményetek, jelenleg még nem tartok kutyust, most fogok rá felkészülni. info gyűjtés a tartásról stb.
De ezeket nem bűntetik? Nem járnak a nyakukra? Nem indítanak eljárást a videó alapján? Nem félnek hogy bárki szembe jöhet miközben fdriftelnek lefele?
Nem tudom sajnos szebben megfogalmazni...Egy kattanás és érezni hogy mozdul a váltó. Kuplungot benyomva tartva ki üresbe majd vissza már nem, csak ha felengedem és újra benyomom akkor hallani.
Tudtad/tudod szeretni magad túlsúlyosan is? Addig, amíg nem éred el a célod? A cél elérése sem egy pont, egy hegycsúcs, ami után nincs tovább... oda is te mész el, és utána is te mész tovább. Sikerül szeretned magad közben?
Most tüzel másodszor a nőstény cicám (9hónapos). Az első tüzelés úgy ahogy birható volt, de a mostani kész téboly! Az normális hogy nem az alomba pisil ilyenkor, hanem ápp ahova neki jól eski? általában sarkokba és utána megprobálja elkaparni! A dühitő az az hogy ha...
Leszögezem.Az én kutyám egészséges boldog kutya.Amit itt művel néhány ember az már szerintem túlzás.Ha valaki nem rohan a kutyával az orvoshoz,mert megy a hasa már állatkínzó.Hatvannyolcféle oltást adat be a kutyájának és ilyen-olyan tápokkal eteti.Az enyém is eszik...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!