Kinti cicának (bolha) nyakorv? Nem lesz baja?

válasza:

válasza:Kifejezett macskanyakörvet vegyél, ezeknek speciális kapcsuk van, ami kioldódik, ha beakadnak valahova.
A bolhanyakörvnek nincs ilyen, emiatt nem javasolnám.

válasza:"Ekkor ne vedd túl lazára (amúgy sem szabad, mert akkor nincs hatása) és akkor nem akasztja fel vele magát."
Ponthogy úgy "akasztja fel magát", ha szoros és nem tud belőle kiszabadulni, ha beakad valahova!

válasza:

válasza:Koszonom szepen! Masodik valaszolo, tudnal esetleg linkelni ilyen nyakorvet?
Nem kedvtelesbol szeretnem, hanem, hogy ne vigyek el veletlenul sem.
Bar lehet inkabb chippeltetem majd.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Kinti cica. Most, hogy itt a jó idő, gyakran elmegy csatangolni. Nagy a kertünk, és a hátsó rész elég dzsungel-szerű. Ma két kullancsot is találtam benne, az egyik akkorák voltak mint egy jókora borsószem! Hányingerem is lett, borzasztóan irtóztam tőlük, de sikeresen...
Van egy három hónapos (fajtatiszta MC) kandúrom, akit nemrég hoztunk haza. Szükséges a csak lakásban tartott cicán is rendszeresen használni a spot-ont? Nektek milyen spot-on vált be? A válaszokat előre is köszi.
Az lenne a kérdésem hogy frontline combot használhatom-e a 2 hónapis kiscicámnak? Sajnos tele van bolhával főlleg a nyakában van nagyon sok nagyon vakaródzik tőlle szegény :( véleményekre lennék kíváncsi a termeékkel kapcsolatban
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!