Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Lehet valami baja van a...

Lehet valami baja van a cicának, vagy a vemhesség az ilyen?

Figyelt kérdés
Van a szomszédban egy vemhes macska, elég sokszor összefutottam már vele. Régebben sokat futkározott, mindent megfogott... Most jó nagy a hasa és egész nap azt látom, hogy fekszik. Hol itt, hol ott, de nem nagyon futkározik. Enni viszont figyeltem és evett rendesen. Néha ilyen kis nyávogósokat sóhajt.. Ezek normálisak egy vemhes macskánál?
2019. máj. 2. 08:56
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nincs semmi baja, ilyen a vemhesség - főleg az utolsó hetekben :)
2019. máj. 2. 09:07
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Normális. Főleg ha már szülés közelében van.
2019. máj. 2. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Vemhes lehet a macskám?

A lényeg, hogy az állatorvos azt mondta, hogy várjuk meg az első tüzelést aztán ivartalanít, én ehhez nme érték úgyhogy biztos... (9 hónapos nőstény cica). Nem tüzelt így még nem vittük el. Most már egy hete nagy a hasa nem adunk neki sok kaját, nagyon aggódok hogy...

Ivartalanítás már vemhes macskán?

A véleményeteket szeretném megkérdezni, aki már ment hasonlón keresztül. Egy kinti cicáról lenne szó, 1 hónapja körül kezdett el tüzelni, szóval most olyan 3-4 hetes terhes lehet. Holnap vinnénk ivartalanítani, mert már 2 hete kértem időpontot az orvostól és csak...

Hol tudnám eladni a kiscicákat?

Véletlenül a kinti cicánk vemhes lett nemrég és kérlek ne mondjátok hogy ivartalanítsuk vemhesség alatt mert nem fogjuk akarunk nekik adni egy esélyt de az a kérdésem hogy hol tudnám eladni őket mert ha megszületnek ingyen vihetők de Facebook-on csak cica kedvelő meg...

Mennyi idő után lehet leválasztani a kicsiket?

Vemhes lett a cicám és ha születnek kicsik akkor őket eladjuk és az anyacicát nyáron ivartalanítju de nem tudju hogy mennyi idő után lehet leválasztani a kiscicákat

Egy ", cicabarát" ismerősöm aki tőlem 300km-re lakik nyár óta etet3 oda szegődött kis cicát?

Mondta, hogy nem tartja meg őket csak sajnálja s eteti, szóltam, hogy fel teszem őket a netre, hogy gazdira leljenek s küldjön jó fotókat. 1 et küldött de használhatatlan. Hiába kértem még nem küldött. Mondtam, hogy azért lenne fontos mert ha be jön a bagzasi idő...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!