Fit Active konzerv?
Ez [link]
Tudom, hogy ez csak egy középkategóriás nedvestáp, de a száraztáp amit adok a macskának az nagyonjó, viszont 3800 forint/kg.
Az állatorvos ajánlotta egyébként ezt a száraztápot, azt mondta hogy nem kell mellé más, de ha szeretnék akkor adhatok mellé nedvestápot is...
Azt mondta, hogy emellett a száraz mellett mindegy, hogy milyen márkát adok.
Ezért néztem a linkelt konzervet, mert olcsó és azért mégsem 4%-os a hústartalom mint egy félixnél, whiskasnál, stb.-nél, hanem 32%. Ami sokkal jobb.
Tudom, hogy nem prémium kategória így sem, de a 3800/kg-os száraz mellé már nagyon sok lenne egy prémium nedvestáp.
Azért akarok amúgy adni ilyet is, mert elég keveset iszik, meg azt sem szeretném hogy teljesen unalmas legyen az étrendje...
Száraztáp mellé viszont nem lehet nyershúst adni, maximum nagyon ritkán.
Szóval mi a véleményetek róla?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ezzel szeretnék foglalkozni, hogy nagy zsákokkal megveszem és kisebb adagokba kimérem úgy olcsóbb lenne sokkal mint az előre kimért 1 kilós. A fő kérdés hogy mit szól ilyesmihez a különböző hivatal, EU stb. Lehetséges vagy bezáratnának. Persze igyekeznék kulturáltan...
Táp mellett szokta kapni.
És szárazból jó az Applaws vagy vegyek Orijent?
3 nappal ezelőtt találtunk egy kidobott cicát a hóban. Hazahoztuk. De nem szeretem. De a cicákat egyébként nagyon szeretem, de ennek az állatnak nyűg velünk lenni. Semmit sem csinál, csak eszik és alszik. Aludni mindig a tőlünk legtávolabbi ponton alszik. Próbáltam...
Sok kerdesben latom, hogy sokan maradekokat is adnak a cicaiknak a konzerv mellett. Sokan irjak hogy ez karos,vannak akik szerint viszont nyugodtan kaphatnak husit es egyeb maradekokat a rendes kaja melle. Ti mit gondoltok?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!