Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Hűtőmatrac megéri lakásban...

Hűtőmatrac megéri lakásban tartott cicának? Van vele valakinek tapasztalata, hogy szeretik-e a cicák? Vagy mivel lehetne "lehűteni" őt valahogy?

Figyelt kérdés

Idős cicus, és elég nehezen viseli ezt a meleget, tetőtéri lakásban lakunk, és majd meg lehet itt

halni... :/ Ablak nyitva van, de az nem elég.

Előre is köszi!

2019. jún. 14. 00:07
 1/2 anonim ***** válasza:

Ablakot nyitni csak éjszaka!!!

Nappal csukva, sötétítő függöny/redőny, ventilátor csillár vagy álló ventilátor.

Imac hütőmatrac.

Ennyi. Nálunk így panelba 23-24fok van!

2019. jún. 14. 00:21
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, igen, csak éjszaka nyitok, de jelenleg most sajnos csak 1 db nyitható ablak van a fürdőszobában, nyitva van onnan az ajtó, de nagyon nehezen ér el ide, a hálószobába a levegő, ahol a cica legtöbbet van napközben... :/ Itt le van húzva egész nap a sötétítő, van ventilátor is, bár érdekes, mert nem ül olyan sokat előtte..
2019. jún. 14. 00:35

Kapcsolódó kérdések:

Akinek van ragdoll macskákkal kapcsolatban tapasztalata az írna roluk?

😌 Ilettve ha tudtok megbizhato rendes tenyesztőt, tudom h ezek a cicák nem olcsóak de az nem számit.

Van valakinek tapasztalata Aldis Szilikát macskaalom terén?

Ezt a cuccot 2.000-ért lehet kapni az Aldiban és 8 literes. Elvileg csak egyszerre a felét, azaz 4 litert kéne az alomtálcába önteni, de valahogy nem úgy viselkedik, mint pl a Pussycat szilikát macskaalom (3.8 liter) vagy a Panzi szilikát (3.8l) mert vagy az a baj,...

Van valakinek tapasztalata?

A FIV betegségnél mik a jelek? Kismacskánál. Van valakinek erről a betegségről valami tapasztalata?

Laparoszkópos ivartalanítással kapcsolatban van valakinek tapasztalata?

Februárban érkezik hozzánk egy tündéri, három hónapos cicalány. Mikor itt lesz ideje, átesik majd az ivartalanításon, és azt szeretnénk, hogy minél kevesebb kellemetlenséggel járjon számára a műtét. Ennek kapcsán merült fel a laparoszkóppal végzett ivartalanítás...

Akinek van tapasztalata cica máj és hasnyálmirigy problémával, adna tanácsot?

Beteg volt a 12 éves cicánk, már túl van a nehezén, de a labor szerint még mindig nem az igaziak a májenzimjei, ezentúl örökösen diétáznia kell. Az orvos főtt csirkemellet javasolt, de a cica már unja (1 hete eszi, mert visszatért az étvágya) itt óbégat éhesen, de már...

Cicám 13 hónapos, tegnap este óta nyálzik, nem eszik, pépesre törtem a kajáját és felhigítottam, ebből lefetyel. Megnéztem, fogköve nincs és csont...

Az álla alatt a szőr csapzott a nyáltól, kedvetlen, bár az ölembe felugrik es nagyon gyengén dorombol.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!