Jó úton haladunk? (Nimfa és Hullámos papagáj)

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Hullámosok nagyon territoriálisak.
Ha kecske mellé teszel nimfát, oké, valamelyest, ha el tud bújni a kecske elől, de a hullámok rettenet területvédők.
Ha sok fajt akarsz tartani, akkor a madarház, és összeférhetőség alapján a fajok párjait összeválogatni.

válasza:

válasza:Ki volt ez a tenyésztő?
Valami kocamadaras, ahol van sok szép röpde meg madár?
Ilyet normális madaras, és mindegy hogy tenyészete van, vagy gyűjteménye, ahol van szaporulat, nem mond, hogy két hím egy kalitkában jól meglesz. Nem lesznek meg jól, ha fajazonosak, ha nem

válasza:Közös reptetési idővel lehet őket barátkoztatni. Legyen végig felügyelet. A hullámosnak meg kell szoknia,hogy osztozik, belenyúlnak a dolgaiba, "lakásába". :)
Nem nagy a méretbeli különbség, de tudják egymást bántani, lábujjat csípni, tollat tépni stb.
Mielőtt összezárod őket érdemes kalitkán kívül közösen etetni őket, hogy szokják a közös kajálást, nekem 3 hónap után is megy néha a verseny a kajáért..:) Sok sikert és sok szép évet velük! És köszi, hogy nem magányosan tartod a madarat.:)
Kapcsolódó kérdések:
5 napja hoztam el a menhelyről, egy keverék 7-8 hetes kölyökkutyát. Azóta 2 óránként leviszem (kivéve éjjel mikor alszom), nagy nagy dícséret, és jutifalat volt, ha jó helyen csinálta, dorgálás, ha rajtakaptam, hogy a lakásban csinálja. Tegnap reggel még fél órát...
Van dgy 2 éves Máltai selyemkutyám. Eddig szépen megtanulta az :ülsz, fekszel, pacsi, hempereg, forog, átugrik a hátamon. Most mit tanitsak neki? Mintha már nem érdekelné az egész , nem akkar tanulni , rossz a módszerem?
Úgy egy hete érkezett egy 8 hetes kutya az 5 éves lakásmacskáink mellé. (Most még kb. egyforma nagyok, de kutya várhatóan 25-30 kg-s lesz.) Kb. 3 napja találkozgatnak a bátrabb macskánkkal. Először a kölyök aludt, aztán fenn volt, de nem érdeklődött a macska iránt,...
Egy másfél éves kandúr cicáról, és egy 17 éves lány cicáról van szó, egyik sincs ivartalanítva. Első találkozásnál a kandúr kicsit agresszívan viselkedett, fújt, borzolta a szőrét, az öreg macska szinte tudomást sem vett róla, ha simogattam dorombolt. Adtam nekik...
Mar kb fel eve probalkozok a falkavezerseggel de egyszeruen semmit sem haladunk mar teljesen ki vagyok idegileg es nem tudom mit csinaljak
Elég tapasztalt nimfa tartó vagyok, a helyükön kiválóan érzik magukat a madárkák, minden nap kint repkednek a szobában. Most szeretnénk először megpróbálkozni a fiókákkal, szóval vettem nekik egy odút amit a kalit tetejére helyeztem. A tojó ki- be mászkál, alakítgatja,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!