Ezek milyen madarak? (kép lent)
Kint találtuk őket leesve a fáról, ha nem hozzuk be a macska megeszi, egyet így is elkapott. Szürke légykapóra tippeltünk, de nem vagyunk benne 100%-ig biztosak. Hogy kell őket etetni, és milyen időközönként? Valaki ért ezekhez a madarakhoz? na meg mit esznek? olvastam hogy csontit is lehet nekik adni, meg ha nagyon kicsik akkor akár 2 óránként is etetni kell mert elpusztulnak, valaki tud segíteni? vagy vigyük el őket esetleg állatorvoshoz, vagy foglalkozik valami ilyen madarakkal?
Én sem tudom milyen madár, de az Első válaszolónak és másnak is üzenem, hogy a feketerigót NEM SZABAD felvenni a földről, mert ő nem véletlen kipottyant a fészekből, hanem a szülei a földön etetik, és ott tanítgatják, hogy hogyan kell élelmet keresni. Még repülni se tud, csak próbálgatja, de már a földön van... Ez feketerigónál természetes.
Akinek macskája van, az inkább a macskáját zárja el máshova 1-2 hétre, és biztosnágban vannak. A szülei megtalálják a fiókát a földön, mégha téged meglátva ők maguk fel is repültek... A hangjára visszamennek a szülei, csak hagyni kell őket és nem elhozni a fiókát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!