Ki lehet valahogy irtani a százlábúakat a lakásból?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Rendben, hogy ősszel rajzottak, és be is jutottak, de október óta nyomkodom össze őket - már amennyire lehet a bűzös trutyijuktól -, de könyörgök, március van, és még mindig nem fogytak el! Napi 4-5 minimum előkerül, de kicsit melegebb napokon 15-20 is van. Hivatalosan...
A konyha tele van hangyákkal, nem tudjuk, hogy hol jönnek be, de mindig ott vannak az asztalon...anyukám vett már rovarírtó szert, és be is fújta, de semmi hatása, pedig a rovarírtó szerene azt írta, hogy legalább 2 hétig kitart...láttam a tv-ben egyszer egy ilyen...
nem a 7pettyes katica zavar, hanem ezek a betelepített büdös csípős katicák.
Azt hiszem ilyen bogar, vagy nagyon hasonlo. Tud repülni is. Azóta tűntek fel nálunk, amióta a kandallo polcába díszfákat tettem. Szerintem beköltöztek a fába nyaron. Ha csend van, akkor hallani is lehet kapargaszast a fa irányából. Mar kb 10-et megöltük, de minden...
Befészkeltek a falba. Égetni nem lehet mert kigyullad a ház. Permetszer spray stb meg volt nem haasznált.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!