Egy hangya kaphat szívrohamot?
Figyelt kérdés
2016. jún. 23. 23:01
1/13 anonim válasza:
Mivel nincs szíve így nem :P max potroh-rohamot.
3/13 A kérdező kommentje:
És vajon mivel lehetne a legjobban felbosszantani egy hangyát (nem egy hangyabojt, hanem egyetlen hangyát)? xD
2016. jún. 23. 23:05
5/13 anonim válasza:
Dugj az orra elé egy morzsát, és amikor már majdnem eléri told előrébb, így tovább...
6/13 anonim válasza:
Egyáltalán fel lehet bosszantani egy hangyát? Tud ilyen viselkedést produkálni? És ha igen, akkor honnan tudod, hogy mit csinál egy bosszankodó hangya? Fel-alá járkál vagy ütögeti a földet?
7/13 anonim válasza:
Volt már tudós, aki valami 86-szor visszapöccintett egy hangyát és 87. alkalommal is visszamászott, mint egy kis gép... Szerintem határozottan nehéz őket feldühíteni :D Bár lehet, hogy más egy dolgozó és egy katona :D
8/13 anonim válasza:
Potrohamot kaphat.
De hiba egyetlen egy hangyát felbosszantani.
Bosszants fel egy egész hangyabolyt. Az már tud haragudni, nagyon is.
9/13 elwera válasza:
Hát én mindig ijesztgetem a hangyákat amik a kukára másznak fel. Feléjük emelek egy vizes szivacsot és egyből 100 felé akarnak rohanni, annyira beijednek.
10/13 anonim válasza:
Nem kaphat és nem lehet felbosszantani.
Szerintem azt se tudja,hogy mi az.Ő a túléléshez szükséges dolgokat tudja,és aszerint cselekszik.Ha veszélyben az élete/boly támad,ha menekülni kell,menekül és nem gondolkozik/mérgelődik azon,hogy "nekem ma megint milyen szar napom van,hogy már 100-adszor átgyalogoltak ezen a nyüves bolyon és én megint cipelhetem ezt a redvás földet,ráadásul a királynő is csak kihasznál,hogy dögölne meg"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!