Nem kéne Magyarország erdeibe arany piszeorrú majmokat telepíteni, hogy hozzájáruljunk ennek a majomfajtának a megmentéséhez?
www.youtube.com/watch?v=rVZqNKFM_sc&t=112s
Ez az állat veszélyeztetett, szóval biztos jót tennénk neki, ha Magyarországra is betelepítenénk, így több helyen előfordulna. Másrészt a videóban látszik hogy a hóban is elvannak, szóval a tél se zavarná őket. Meg szerintem nagyon jó lenne, ha ilyen cuki állatok is élnének Magyarországon, nagyon aranyos lenne ahogy a Normafánál ugrálnának a fákon, és meglehetne őket simogatni.

válasza:

válasza:#1 De ezek veszélyeztetett állatok, szóval jót tennék azzal ha ide is betelepítenénk őket.
#2 De ez az első kérdésem a vadállatok kategóriában!

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Ezt a tankönyvet tanulmányozd át és tedd fel újra a kérdést:
Kapcsolódó kérdések:
Ti láttatok már vagy hallottátok? Veszélyes?
Nagyon aranyos állatoknak találom őket és azt próbáltam kideríteni, hogy Magyarországon van-e olyan állatkert ahol lehet őket élőben látni, de eddig még nem találtam semmilyen infót erről a neten.
Mikor a mai fiatalokat nem igazán érdekli ez a hagyomány, csak a telefont nyomkodják egész nap?
Az elmúlt 10 évre gondoltam medvetámadás alatt.
Gondolom azért nincs minden évben, és ha van is, akkor nagyrészt vadászok, kutyák miatt. Azért ha az ember turista útvonalon jár, van nála lámpa, gondolom nem veszélyes annyira, városban biciklizni sokkal veszélyesebb lehet.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!