Kezdőoldal » Állatok » Vadállatok » Szeretnék megnézni egy vadásza...

Szeretnék megnézni egy vadászatot, esetleg hajtóként. Kívülállóként lehet ilyenre jelentkezni? Zalában élek.

Figyelt kérdés

júl. 15. 12:09
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
96%
Hajtónak inkább ne menj, engem is hívtak de azt mondtam kösz, lövöldözzétek csak le egymást, engem ne. Nincs vadász ismerősöd? Kérdezz körbe.
júl. 15. 12:33
 2/15 anonim ***** válasza:
86%
Fishing & hunting csatornán annyi vadászatot nézhetsz amennyit akarsz.
júl. 15. 12:56
 3/15 anonim ***** válasza:
84%
Keresel neten egy vadasztarsasagot es jelentkezel hajtonak telefonon. Reszt veszel az eligazitason, megveszed a ruhat meg ami kell (lathatosai meg ilyesmi). Aztan mesz
júl. 15. 13:03
 4/15 anonim ***** válasza:
20%

Akkor már kotorékozásra hajts, ha mindenáron gyilkolást akarsz látni.

Nekem a disznótor is bőven sokk volt.

júl. 15. 13:54
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
#4: Akkor igyekezhet, most akarják betiltani a kotorékozást.
júl. 15. 16:14
 6/15 anonim ***** válasza:
54%
A kotorékozást ki bírja végignézni? Horror... élve tépik szét a rókát/borzot. Állatkínzás a köbön. Nem csoda,hogy be fogják tiltani!
júl. 15. 17:25
 7/15 A kérdező kommentje:
Azt a borzot is széttéphetnék, amelyik az én csemegeszőlőmet elhordja.
júl. 15. 22:42
 8/15 anonim ***** válasza:
11%
Egy ilyet enis megneznek csak forditva. Vadallatok vs fegyvertelen emberek
júl. 15. 23:01
 9/15 anonim ***** válasza:
Ennek a lelkeskének nem árt meg a kotorékozás, nem különb azoknál akik művelik.
júl. 16. 05:51
 10/15 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt bajom az őzekkel amíg ki nem nyírták 34 almafa csemetémet 4 év alatt. Mivel belterület, senki nem érhet az őzekhez. Kerítést lazán átugorja. Nem merek ültetni újakat amíg itt vannak ezek a mocskok. Azt sem érdekli, ha 5 méterre van tőlem és tapsolok neki vagy kiabálok, le sem szarja.
júl. 17. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Kívülállóként mit gondoltok a szituról? anyámnak vagy nekem van igazam?

Hosszú lesz, előre is bocsi. Fiam 19 áprilisban született. Tehát szeptemberben, 6 évesen elkezdte a sulit. Én is úgy éreztem az ovi már nem köti le, az óvónők is egyértelműen elengedték. Az első félévet tökjól lehozta. Szinte 100%os értékeléssekkel. Jó, volt benne...

Volt valami hasznunk abból, hogy 16 évig mi voltunk a bot a küllők között?

Ebben tényleg volt magyar érdek? Rossz lesz nekünk, hogy most nem leszünk kívülállók, ha igen miért?

Mit gondoltok? Kívàncsi vagyok kívülàllók vèlemènyère

Problèmát jelenthet egy kapcsolatban, ha az egyik fèl koràbban szerelmes volt egy baràtjàba, akivel ma is tartja a kapcsolatot?

Megvennétek a helyemben a lovat? Érdekelne kívülállók véleménye.

A lovardában ahol lovagolok van egy ló, aki nagyon közel került hozzám. A sztori úgy volt röviden, hogy többéves komoly kapcsolatom alatt a párom féltékenysége miatt csak 3 közeli barátnőm maradt meg, másokkal kb "szóba se állhattam". Pont amikor vége lett a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!