Adott egy roma származású férfi.Felesége magyar.Van egy kislányuk.Tévhit,vagy igaz,hogy fiút kell szülnie a lánynak,addig ,,molesztálják” anyósék?És ha a férfi másba szerelmes(titkon),addig ,,kell” a felesége mellett maradnia,amíg nem szül egy fiút?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Nem értem.
Tehát van egy lány.
Nem tudjuk, hogy van-e anyósa vagy nincs.
De kell-e fiút szülnie, mert addig macerálja valaki, aki vagy van, vagy nincs.
És az egyk szülője magyar, a másik roma.
Ez meg mit számít a kérdésben?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Nem halt meg a családja, csak szétment a feleségével a férfi, mert a felesége megcsalta nővel és férfival egyaránt. Ezek után adott még egy esélyt a nőnek, de mégse ment. Ismét megcsalás lett. Utána végleg szétmentek, mert hát ha nem megy, hát nem megy a...
Több éve élek a férjemmel, két közös gyermekünk van. A közelmúltban bele szerettem a férjem ismerősébe, mondhatni hogy a csaldunk barátjába. Férjemmel jól élünk, igaz egy kicsit el laposodott a házasságunk, de szépen neveljük szeretetbe a két fiunkat. Úgy érzem, minden áron nekem az a pasi kell.
az az igazsag, hogy mar tobb eve egyutt vagyunk es elegge megbizunk egymasban. es ez nekem nagyon nyomja a lelkem, mert nem tudok kiszeretni a masik lanybol. minden oke a kapcsolatunkban, de felek, h ez eket fog verni kozenk. nem fogom megcsalni, es nem is akarom, de...
nem tudok róla semmit csak annyit hogy vidám hangulatú modern zene kb 2-3 éves és az van a videóklippjében hogy két animált gyerek talán egy kislány meg egy kisfiú biciklizik egymás mellett az úton. kérlek segitsetek hónapok óta keresem
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!