Az anyósom nagyon rég meg van őrülve, hogy unokát akar, és most úgy tűnik összejött a baba. Félek, hogy ránk fog szállni. Mikor mondjuk el neki?
Veletek él vagy külön?
A 12. hétig szerintem ne avassátok be.
Ha külön éltek, akkor valamivel könnyebb lesz, ha együtt, akkor próbáljatok meg a baba érkezéséig külön menni, mert el fog mérgesedni a helyzet.
Én nem vagyok babonás, így nem csináltam ebből gondot, aki fontos nekem, az tudja, de azért még nem kurtoltem világgá. A férjem babonásabb, és ő még nem akarja elmondani, de abba nem szól bele, hogy én kinek mikor mondom el az én családomban.
Engem az aggaszt, hogy ha anyós megtudja, hogy nagymama lesz akkor verszemet kap,hogy na végre babazhat, erre feni a fogat évek óta. Anyukám Szerecsere nem ilyen, ő sosem hozta ezt szoba, pedig tudom, hogy nagyon vágyik egy unokara,de most sem piszkál, ha akarok beszélni róla nagyon örül, meg válaszol a kérdéseimre, de nagyon tapintatos.
Ez az anyós átka.Tehát a te anyudnak elmondtad, a férjed anyja nem ér annyit,mint a tied?
Ez nem kötekedésbõl irtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!