Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek miert viselkedik...

Szerintetek miert viselkedik igy anyosom ti mit tennetek a helyemben?

Figyelt kérdés
A ferjem volt elettarsa oda koltozott anyosom melle a szomszedba miast mi el koltoztunk abbol a hazbol mivel elosszor mi laktunk ott abba a hazba anyosom valamiert nagyon a partjara allt annak a nonek akivel a parom elt elozoleg .elozoleg mi laktunk ott abban a hazban ahol most ez a no csak nekem nem tetszett anyosom viselkedese szerintem jogosan mivel volt kulcsa ahhoz a hazhoz amibe laktunk es volt hogy csak szo nelkul kizarta a kapunkat es bejott hozzank.a ferjemnek van ettol a notol egy gyereke es van nekunk is egy kozos gyerekunk anyosom a fiamat nem is ismeri a parom elso gyereket az az a lany unokajaval van csak elszalva.amikor el koltoztunk onnan felpukkadt rank valamiert foleg ram mi es olyanokat mondott a ferjemnek hogy en altam a ferjem es a volt elettarsa koze az miatt ment tonkre a kapcsolatuk pedig ez nem igaz.meg anyosom az elejebe le mondta a parom volt elettarsat most meg hirtelen a partjara allt mikor el koltoztunk onnan.
2017. márc. 28. 16:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
9%
Aki adott tanácsot vagy a kérdéshez kapcsolódót írt vagyis ketten az le lett pontozva de aki a helyesírást kritizálta ők meg fel lettek pontozva. Komolyan ennyire sza*rrágó emberek vagytok gyökerek.
2017. márc. 30. 00:24
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem irjal anyosnak egy nyilt levelet az interneten hatha olvasni fogja leirhatnad benne hogy nem tetszik a viselkedese eshogymiert koltoztetek el onnan es miert nem foglalkozik az egyik unokajukkal s miertcsak a masikkal ha kesz van csak tedd fel es kerj meg minden iserosodet hogy ossza a feszbukon.
2017. márc. 30. 00:58
 13/13 anonim ***** válasza:

#10, köszi a fordításért, már épp nekiálltam volna.

Kérdező, az anyós jobban szereti a férjed exét, mint téged - van ez így.

ha meg már el is költöztetek, akkor még kevesebb okod van arra, hogy vele foglalkozz.

Kétségtelenül tapló nő, ha az unokái közt ilyen különbséget tesz, de ezzel megint nem tudsz mit kezdni, én se, más se.

A férjed miért nem igazítja helyre, vagy miért tart kapcsolatot vele, ha ennyire lesz_rja a fiát?

2017. ápr. 1. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!