Kutattam a családfát és találtam pár érdekességet tudnátok igazolni az infokat?
Üdv, nem biztos hogy megbizható forrás.
Egyik rokonomnál voltam kérdezősködni a családfáról és mondott 1-2 dolgot pld:
Volt egy rokonunk akié volt a posta ez lehetséges vagy csak állami tulajdon volt?
Külön éltek 2 birtokon az egyik felmenőim 2 birtokon nagyobbon élt az asszony a kevesebbiken a férj.
Ilyenek voltak vagy csak kamu volt?

válasza:A Posta mindig állami tulajdon volt, de a Postamester akár egész életében ott lakott a családjával. Róla hihették, hogy ö a tulajdonos.
Ha a férjnek és a feleségnek is volt saját birtoka, akkor élhettek külön is a saját birtokukon.
Kapcsolódó kérdések:
Mert idáig amilyen programokat találtam azok eggyike se mutatta pl az édesanyám testvéreit..
Csak kíváncsi vagyok, hogy ki honnan vándorolt ide, érdekesnek találom ezeket a történeteket. Én is most szeretném elkezdeni, érdeklődni, és bíztatásként szivesen hallgatnék sikerélményeket, vagy csak hogy ki mire jött rá a generációk során, hogy miket tudtok az ősökről. Köszönöm a válaszokat.
olyan emet szeretnek aki ezt megtudja csinalni.. lehetoleg nem tul sok penzert :)
Régóta érdekel a téma és szeretném beleásni magam, mert fontosnak tartom a családom történetét, származását.
Kérlek válaszoljatok, és értelmesen! Elôre is köszi :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!