Kiderült otthon h egy fiúval vok együtt és elég nagy balhé van :S Most mit csináljak? (fiú-fiú)
17 éves biszex fiú vok, és egy fiúval vok együtt már vagy 8-9 hónapja. És anyámnak kezdett feltűnni h nincs jó ideje csajom (előtte elég csajozós voltam), meg h sok időt töltünk el egymással... rákérdezett, én meg sajna nem hazudtam :S És erre naon felhúzta magát én még sose láttam ilyennek elkezdett ordibálni velem kajak megijedtem sose volt még ilyen mérges rám :S Olyanokat mondott h velem mindig csak a baj van meg h ha tudja, meg se szül, csak a tesóimat, és sose leszek normális ember meg ilyeneket, elég szarul esett. Nevelőapámmal én elég jóban vok és hát láttam h ő sem örül a hírnek de próbálta csititani anyámat de hát nem naon lehetett :S És aztán végül anyám azt mondta h vagy hagyjam ott a barátom és keressek vmi csajt és soha többé ne csináljak ilyet vagy ahogy betöltöm a 18at tűnjek el a házból. Naon mérges rám :S Közben én is felhúztam magam összepakoltam pár cuccot és átjöttem a barátomékhoz (az ő szülei tök rendesek már régóta tudnak rólunk és sose volt semmi gáz) most itt alszok de nem maradhatok itt örökké :S Beszéltem telón nevelőapámmal meg öcsémmel azt mondták próbálnak beszélni anyám fejével de hát nemtom sikerül-e :S Mert anyám elég vallásos meg ilyen régimódi stb. De nekem már kedvem sincs hazamenni nem tudom mit csináljak :( Már nagyjából lenyugodtam de kb. egy darab sz@rnak érzem magam nemtom mit csináljak?
17/F
Eloszor is te nyugodj meg. Gondolt at, hogy mit szeretnel mondani a szuleidnek, hogyan ertesd meg veluk, hogy te ugyanugy a fiuk vagy, azzal, hogy kit kefelsz, esetleg teged ki kefel semmi, de SEMMI nem valtozott.
Níugtasd meg oket, hogy titokban tartod. Szerintem sok szulo attol is fel, hogy a szomszed/rokon/nagykabat mit szolsz, milyen attrocitasok erik majd, mind a gyereket, ugyanugy a szuloket is.
A baratodat NE vidd magadddal, ne beszelj rola( csak max. minimalisan), eloszor csak egy dolgot zudits ra szerencsetlen edesadanyra...
Gondolj bele az o helyzetebe is: unoka valszeg kilove, a sok tevhit kerong az AIDS-rol a fejeben...stb.
A tevhiteket oszlasd el!
Mondd, meg nekik, hogy attol, hogy jelenleg a homokozoban jatszol, meg a fiuk vagy es ugyanugy szukseged van a szeretetukre, mint az elmult 17+ par honapban...
Hagyj idot nekik, 19/L L
Most nem akarok ezzel az ósdi szöveggel jönni,de tényleg 17 éves vagy,nem tudhatod,hogy ezzel a sráccal fogod leélni az életedet.Nekem is volt 17 évesen egy barátom,akiről azt hittem megtaláltam az igazit..óriási nagy vak szerelem volt,de ahogy teltek múltak az évek egyértelműen változtunk. Nem lehetsz biztos benne,hogy ő az igazi,szerintem még egy kicsit fiatal vagy hozzá.. lehet,hogy akkorát csalódsz a srácban,hogy aztán már csak a lányok fognak érdekelni,noha biszex vagy akkor ők is kell,hogy érdekeljenek (tudom,hogy szerelmes vagy....)
Szóval otthon se tegyél elhamarkodott kijelentéseket,hogy márpedig ezzel a sráccal fogod leélni az életedet,elég ha annyit mondasz,hogy most így érzel iránta... aztán idővel úgyis kiderül mi lesz,ne gyere anyudnak egyből az életed végéig tartó szerelemmel..ezzel is csak lesokkolnád.
Engem 1 évvel ezelőtt anyám már azért is kiakart dobni itthonról az utcára,mert csúnyán összevesztünk a nővéremmel egy apróságon,amit ráadásul ő provokált ki,elhordott mindennek,szóval te még egy kicsit jobb helyzetben vagy :). Sajnálom,hogy anyud így reagált,de azért valahol őt is meg lehet érteni,ne csak a te szemszögedből nézd,őt is próbáld meg megérteni. Adj neki egy kis időt és próbálj meg leülni vele beszélni,sok hasznos hozzá szólás érkezett már,szerintem érdemes őket megfogadnod,mert tényleg jók!
Üdv. és sok sikert!
21/L
Sajnos most a kínos várakozás fog következni, - ki kell várnod, amíg le nem higgad az Anyukád.
Bárhogy is: A fia vagy, - Anyukádat a saját szíve, az Anyai Szív fogja meggyőzni.
Hétpróbás bűnözőkhöz sírva megy be az Édesanyjuk a "kaptárba", - arra kell "csak" ügyelned, hogy tudatosan ne provokáld Anyukádat a helyzettel.
Hát, most tűzszünet van. Úgy csinál, mintha nem történt volna semmi de mindenért piszkál meg ingerültebb... ha meg szóba akarom hozni h beszéljünk róla akk azzal jön h ő nem akar tudni erről az egészről.
Annyi jó van, h történt közben egy fontos dolog (mással kapcsolatos), és most inkább az foglalja le szerencsére XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!