Szerintetek ki a hibás ebben a lakhatási helyzetben, én és a férjem vagy a szüleim?

válasza:

válasza:A helyzetért elsősorban a szüleid felelősek.
Ti annyiban hibáztatok, hogy hagytátok, hogy beleszóljanak a döntéseitekbe, és az első „nem engedjük / nem hagyjuk” mondatnál határt kellett volna húzni. A lakhatás a ti életetek része, ebbe nem lett volna szabad beleszólási jogot adni nekik.
Aztán pedig, túl sokáig bíztatok az ígéreteikben.

válasza:Mi a faszt olvastam most😆
Feladni egy vallalkozast, lakhatast, mindent, hogy Debrecenbe koltozzek anyosomhoz?
Jesus. Ti. Ti vagytok a hulyek.
En, ha az erdo kozepen akarok lakni a gyerekemmel, akkor tokeletesen el tudom ezt donteni magam is. Nem erdekel masok velemenye. Nem adnam fel az eletem, mer csak, anyam azt mondja
De ha el akarok menni alberletbe, akkor elmegyek. Ha hazat akarok venni, veszek, nem anyucira varok.

válasza:

válasza:Hány évesek vagyok? Mert hogy biztos nem vagytok felnőttek, az 110%.
Mindenki hibás.
Ti, hogy engedtetek és nem ti döntöttetek a saját mellett.
Szülők is, hogy belepofáztak és beleszóltak az életetekbe.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Utólag te jöttél rá, hogy rossz döntést hoztál vagy a közösség gyakorolt nyomást rád, hogy “bűnösnek” érezd magad? Hogy érték el, kiforgatták a szavaidat? Konkrétumot nem írok, mert elég speciális a szitu, de másodszor fordul velem elő… legszívesebben elásnám magam,...
Elvált szülők és az apuka új barátnője a "szereplők". Az anyukának nincs semmi segítsége, szülei meghaltak, testvére nincs, barátok örülnek ha a saját gondjaikat meg tudják oldani, nem tudnak segíteni. új párja nincs neki. Az apa barátnője először szerető volt, tehát...
Mit gondoltok ha egy anya 11 éves gyerekét egyedül kénytelen hagyni otthon mert muszáj dolgoznia, az elítélendő? Kárt okoz a gyermek normális fejlődésében? Válás után rezsit és hitelt egyedül fizetni nagyon nehéz. Ha nem dolgozna az anya akkor elveszítenék a lakásukat....
Nem mennék bele a részletekbe,tömören annyi,hogy: Van egy 220 ezres tartozásom. Nem szeretném senkire sem kenni,de részben a szüleim hibája is.Nonstop dolgozom,hogy kitudjam fizetni,mert határidőre megy(jövő hét).Már 10 e Ft híjján megvan,viszont apám kitalálta ,hogy...
Van egy fiú. Rossz anyagi körülmények között él, az anyja alkoholista, az apjával csak haveri szintű a kapcsolata. Alig vannak barátai, enyhén(vagy eléggé) nárcisztikusz személyiség, egy embert szeretett eddig, aki a volt barátnője, magánakvaló, "utálja" az...
Két éve megismerkedtem egy fiúval. Szimpatikus volt a kezdetektől, nagyon jól elbeszélgettünk. De keveset tudtunk egymásról. Fél évre rá összejöttünk. Egy hónapja voltunk együtt, mikor kiderült, hogy egy barátnőmmel nagyon jóba voltak, ha nem lett volna a csajnak...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!