Van olyan ember, aki nem tud elmenni a párjával nyaralni, nem anyagi okok miatt? Sok a munka.

válasza:Igen, én!
Remélhetőleg holnap dolgozom én is végre és augusztusba lenne a görögországi út. Párom nem képes egy évet halasztani vele sajnos, mert makacs, mint az öszvér, pedig nincs foglaló se, mert kempingbe mennénk autóval, az se érdekli, hogy a tengert sose láttam. Pedig azt a pénzt egy évre simán leköthetné, hogy el ne költse és jövőre ugyanúgy el tudnánk menni!
22/N párom 20/F

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Aki body buildingezik vagy aki erős fizikai munkát végez. Azt tudom hogy a testépítés is fizikai munka de én nem olyanra gondoltam.
21 éves vagyok! Lenne egy a munka lehetőség de még nincs kész a műhely. De ha kész lesz 100% hogy felvesznek. Addig mit csináljak? (kb. év vége körül lenne kész)
Jutatások ezen felül? Mire számíthat az ember munka ügyben?
a képlet: hatásfok = hasznos energiaváltozás / befektetett energia. Eddig jutottam el:) Lécci fejtsétek ki röviden, köszi:D Nem tudom hogy jó témába írom-e:D
Szeretnék irodai munkát vállalni, előbb pedig átnézni, ismételni, gyorsan megtanulni valahogy, ha ilyesmi feladatot kapok, vagy interjún rákérdeznek. Szóval milyen tipikus feladatok vannak, amivel az ember szembesül, amit kérhetnek, ami fontos Excelen belül?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!