Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan ember, aki nem tud...

Van olyan ember, aki nem tud elmenni a párjával nyaralni, nem anyagi okok miatt? Sok a munka.

Figyelt kérdés
2011. jún. 8. 18:46
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Igen, én!

Remélhetőleg holnap dolgozom én is végre és augusztusba lenne a görögországi út. Párom nem képes egy évet halasztani vele sajnos, mert makacs, mint az öszvér, pedig nincs foglaló se, mert kempingbe mennénk autóval, az se érdekli, hogy a tengert sose láttam. Pedig azt a pénzt egy évre simán leköthetné, hogy el ne költse és jövőre ugyanúgy el tudnánk menni!

22/N párom 20/F

2011. jún. 8. 18:52
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Igen. A mezőgazdaság már csak ilyen, nyáron (és ősszel és tavasszal) nem lehet csak úgy itt hagyni mindent. S ha belegondolok, még ha el is mennénk, közben azon agyalnánk, vajon itthon rendben van-e minden, öntöznek-e rendesen, megy-e a meló úgy, ahogy kell.
2011. jún. 8. 19:00
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az is nyaralás, ha úgy vagyunk kint a kertben, hogy nem dolgozunk :)
2011. jún. 8. 19:19
 4/21 anonim ***** válasza:
24%
18:52: Szakits.
2011. jún. 8. 19:34
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg ilyen van, pl. a mezőgazdaságból élők többsége.
2011. jún. 8. 19:44
 6/21 anonim ***** válasza:
Az én párom szakács. Vele se olyan könnyű megoldani. Pláne ha mindenki 2 hét szabit kap nyárra, neki meg csak 7 napot adnak...
2011. jún. 8. 19:47
 7/21 A kérdező kommentje:
Nem mezőgazdaság
2011. jún. 8. 20:17
 8/21 A kérdező kommentje:
Néha úgy érzem ,nagyon nehéz, amikor egy napra elmegyünk a strandra és végig telefonálja.
2011. jún. 8. 20:18
 9/21 anonim ***** válasza:
Úristen... rakd ki, ez az ember nem találj az egyensúlyt a magánélet és a munka között... GÁZ
2011. jún. 8. 20:53
 10/21 A kérdező kommentje:
Azért ez nem így van, hogy rakjam ki, meg hagyjam el. Szeretjük egymást. Valami megoldást keresnék, bár nem olyan egyszerű, az biztos. De nem lehetetlen
2011. jún. 9. 10:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Melyik ember az erősebb?

Aki body buildingezik vagy aki erős fizikai munkát végez. Azt tudom hogy a testépítés is fizikai munka de én nem olyanra gondoltam.

Ilyenkor mit tegyen az ember?

21 éves vagyok! Lenne egy a munka lehetőség de még nincs kész a műhely. De ha kész lesz 100% hogy felvesznek. Addig mit csináljak? (kb. év vége körül lenne kész)

Auchan heti 30 órás fizetése kb mennyi lehet?

Jutatások ezen felül? Mire számíthat az ember munka ügyben?

Egy építkezésen egy 80 kg tömegű ember a 20 kg tömegű vödröt 5 méter magasba kézben viszi fel. Mekkora a munka végzésének a hatásfoka?

a képlet: hatásfok = hasznos energiaváltozás / befektetett energia. Eddig jutottam el:) Lécci fejtsétek ki röviden, köszi:D Nem tudom hogy jó témába írom-e:D

Milyen Excel műveletekkel szembesül az ember irodai munka során?

Szeretnék irodai munkát vállalni, előbb pedig átnézni, ismételni, gyorsan megtanulni valahogy, ha ilyesmi feladatot kapok, vagy interjún rákérdeznek. Szóval milyen tipikus feladatok vannak, amivel az ember szembesül, amit kérhetnek, ami fontos Excelen belül?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!