Melyik ember az erősebb? Aki body buildingezik vagy aki erős fizikai munkát végez. Azt tudom hogy a testépítés is fizikai munka de én nem olyanra gondoltam.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:itt egy magyar testépítő Vörös Zoltán a neve.
kíváncsi lennék arra a fizikai munkásra aki ezt utána csinálná.

válasza:

válasza:

válasza:TOMAtm
te eltudod olvasni hogy mit kérdezett a kérdező????????
melyikük az erősebb azt kérdezte,hogy jön ide a dinnye???
ahhoz jó derék kell és alkar és már le is lehet pakolni,megszokás kérdése az egész.
de ez nem változtat azon hogy egy testépítő erősebb mint egy fizikai munkás ember.
azért mert Vörös Zoli befutott és nem dolgozik fizikai munkásként az csak egy dolog,nem mindenki ilyen.ott van pl.Dudás Ádám miskolcon a vasgyárterületén melózott vagy még mindig melózik és elhiheted hogy nem ő volt a leggyengébb láncszem a csapatban.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Alapvetően egy sportos gyerek voltam mindig is. 11 évig voltam versenyúszó, gyakorlatilag hónapokat töltöttem az uszodában, szó szerint napkeltét és napnyugtát is ott néztem, napi 6 órám (!!) volt kb tisztán edzés.. kitartás stb természetesen megvolt. Utáltam,...
köszönöm a normális válaszokat! és mindig ugy kell csinálni, hogy a terhelést ne szokja meg a szervezet hanem mindig kicsit pumpálgassuk? mert ha megszokja akkor gondolom nem fejlődünk semmit mindenkit felpontozok!
3 napos osztott edzéstervet szeretnék csinálni. 1.nap Mell (4 gyak), Bicepsz(3 gyak) 2.nap Hát (4 gyak), Tricepsz(3 gyak) 3.nap Láb(4gyak), Váll(3 gyak) Ha mindenből 5x6ot csinálok az megfelelő?
Én is ilyen vagyok, mint amit a cikkben leírnak, de nem érzem betegségnek, jól érzem magam így, hogy az edzés tölti ki a mindennapjaim legnagyobb részét. Lehetséges, hogy ez egy betegség? Mi a véleményetek erről?
Sziasztok. Elég nagy dilemmában vagyok, több, mint 6 éve foglalkozok komolyabban testépítéssel, sokáig versenyezni is akartam, de mindig közbejött valami.Betegség, szülés, stb. Nemrég elkezdtem járni kick-boxra és totál beleszerettem ebbe a sportba.Nem vagyok egy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!