Összejönnél a volt pároddal, ha közben volt más nője?
Figyelt kérdés
2011. jún. 29. 10:33
11/18 anonim válasza:
Én ugyan férfi vagyok, de átfordítva a dolgot : nem.
12/18 anonim válasza:
NEM! Több év alatt az más, de ha tegyük fel, összeveszünk, szakítunk, és egyből rohanna más karjaiba, aztán meg mentegetőzne, hogy "de hát nem is voltunk együtt" - szóba nem állnék vele többet, megundorodnék tőle.
13/18 anonim válasza:
Szakítás után nem várhat senki az extől hűséget. Ha pedig újrakezdik, akkor tiszta lap. A köztes időt nem ildomos firtatni, vagy legalábbis ítélkezni az alatta történtekért.
15/18 A kérdező kommentje:
Mi naná?
2011. júl. 1. 21:15
16/18 anonim válasza:
"Szakítás után nem várhat senki az extől hűséget. Ha pedig újrakezdik, akkor tiszta lap. A köztes időt nem ildomos firtatni, vagy legalábbis ítélkezni az alatta történtekért."
Ez nem ilyen fekete-fehér. Ahogy az első írta, ha összeveszünk hétfőn, és kedden már mással van, az gáz. Ha ilyen gyorsan képes túltenni magát rajtam és mással lenni, akkor én abból azt vonnám le, hogy nem is szeretett annyira. A párom szokott ezzel poénkodni, hogy "csak egy nővel feküdtem le, amíg külön voltunk - veled" :D Ez már mindjárt más! (Ettől függetlenül hibának tartom és nem tanácsolom a járáson kívüli kefélést, még ha esetemben nem is lett rossz vége)
17/18 anonim válasza:
Én úgy látom ez egy ilyen se vele,se nélküle kapcsolat.Egyikőtök se tudja,hogy mit akar.Én minden esetre hosszú távra nem terveznék vele..
18/18 anonim válasza:
Én megtettem. Decemberben szakítottunk, január végére már mindkettőnknek volt kapcsolata. Február elején rájött, hogy nem tud nélkülem élni, és én is rájöttem, hogy nem tudok nélküle élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!