Hogyan mondjam meg anyáéknak, h iszom?
köszi a kérdéseket, azért még jöhetnek:)
na szóval csak annyi h én is ígyis ugyanolyan jól tanulok, idén is kitűnő voltam, és valószínűleg anyáék még nem vették észre mert amikor hazajövök mindig rágózok h ne legyen piaszagom, igyekszem addigra kijózanodni és nemigazán szoktam olyankor kommunikálni velük, csak köszönök és bemegyek a szobámba:)
Az 59%-ban minősült hasznos írója vagyok:
Jaj, ugyan már, lepontoztatok. De komolyan, tizenöt évesen inni. Dehát, ha akarsz, igyál. Tény, hogy attól idősebb korodban nem leszel alkoholista feltétlen. Csak tudod, attól, hogy nem iszol, attól is befogadnak a többiek, és találsz barátot, ahhoz nem kell innod. Inkább foglalkoznál az életeddel. De ha akarod, éld ki magad, tudom, hogy ma hogy élik ki magukat a fiatalok... Szégyen és szánalom, de én is sok ilyet láttam. Az alkoholisták persze nem azokból a fiatalokból lesznek többnyire, akik isznak. De azért az kicsit sok, hogy két-három hetente lejársz inni, még fiatal vagy hozzá... Ráérsz még felnőtt lenni. De sajnos ma túl korán képzelik azt a fiatalok, hogy már felnőttek...
Utolsó vagyok.
Nem mintha a felnőttség mérvadója lenne az , hogy iszol. Hanem hogy a fiatalok így akarnak felnőtté válni, ezen az úton. Azt hiszik, hogy ettől ők felnőttek lesznek. Te is ezt hiszed. Ez nem csak a szórakozásról szól, nyilván...
16:05-ös vagyok. Istenem aki ilyenre gondol, hogy így akar felnőtté válni az idióta. Meg hogy kiközösítik az ilyeneket.
Úgy bírom oltani az olyan embereket akik kiírják h így meg úgy bebasztam! Kit érdekel? Ebben igzatok van, hogy sok ezt gondolják h flenőttek lesznek ettől xD De istenem nem mindenki olyan! Én pl azért iszok, hogy jól érezzem magam, mert imádom nevetni. Volt már olyan h nem ittam max egy ízesített sört mert azt imádom! Full józan voltam és nem közösítettek ki. Ha valakit emiatt kiközösítik akk nem is éri meg velük lenni.
Minek piálni, mikor lehet éppen teázni is?? :)
Mondjuk mind a kettő távozik az emberi szervezetből. :) Azért mégse építeném le magam a piálással. Sok fiatal, azt se tudja mi a jó! Nem tudom, miért jó valakinek, ha berúg, mint az állat. Akinek meg a barátai is ilyenek, hát.......
Azt hiszik, a piától ők valakik lesznek, a normálisak meg szóba se állnak velük egy idő után.
Azért ha még sose mentél haza részegen, akkor nekem úgy tűnik, hogy tudsz mértéket tartani. Nem akarok álszenteskedni, mert ennyi idősen én is megittam valaha egynehány boroskólát (fujj, ma már nem lehetne rákényszeríteni se hogy megigyam), persze abban a hitben, hogy a szüleim nem tudják. Na de nem is mentem haza dülöngélve, ordítozva.
Szerintem itt két lehetőség van: vagy mész továbbra is a haverokkal piázgatni, de akkor rossz a lelkiismereted, mert hazudsz, vagy nem iszol alkoholt ezentúl, és akkor nincs mit bevallani. Én szülőként nem támogatom, hogy hazudj, de téged is megértelek, a kamaszkorhoz nálam is beletartozott a stikában piálás, és tényleg semmi bajom nem lett az egészből, de belegondolva, azért jópárszor pórul járhattam volna, amire akkor nem is gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!