Miért nem hagyják az embert a maga módján gyászolni?
Attól, hogy én/mi egyetértünk veled, még ugyanúgy le fognak oltani azok akik eddig tették.
Ezzel nem tudsz mit csinálni.
Egyébként is, szerintem a gyászolás saját magunknak szól, hiszen az elhunyt nem lesz vele gazdagabb.
Azért gyászolunk, mert sajnáljuk saját magunkat, amiért elveszitettünk valakit aki sokat jelentett nekünk!
2# vagyok!
Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy a képmutatók erre egyből negatív pontozással reagálnak, mert még magunknak sem ismerik be hogy ez így van!
Ha egy fiatal, életerős, életvidám ember hal meg, akkor azért benne van az is, hogy mennyit élhetett volna még, de mondjuk akinek megváltás a halál, annál más a helyzet. Szóval én nem mondanám egyértelműen, hogy csak az önsajnálatról szól a dolog.
Papám pl. ha pár évvel később hal meg, láthatta volna a legkisebb unokáját, nagyon örült volna neki.
Mindenesetre a beszólásokat sajnos el kell viselni, úgyis mindig van mibe belekötni, mindenkinek nem lehet megfelelni, és ilyen téren meg végképp nem is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!