Milyen okok vezethetnek a megcsaláshoz? Főleg férfiak véleménye érdekelne!
Stabil kapcsolatom van, annyira jól kijövünk, de még sem tudok benne bízni, ami az én hibám.
Jobban szeretem az életemnél, de annyira rettegek attól, h mi lesz ha egy nő megkörnyékezi..
Ő azt mondta, h nem kell neki más csak én, most télleg nagyon boldogok vagyunk, de a kis ördög nem alszik
Szerintem hogy ha te folyton azon aggódsz neki hogy megcsal-e, neki meg folyton bizonygatnia kell, akkor ez előbb-utóbb arra ösztökéli a férfi nemet hogy partnert váltson.
Ettől a férfiak menekülnek.
Egyetértek az előttem szólóval. Én köszönőviszonyban sem vagyok a zöldszemű szörnnyel, és nem is csaltak még meg soha. Szerintem pont a bizalom hiánya vezet a megcsaláshoz.
Megmondom őszintén nekem lány létemre volt olyan kapcsolatom, amiben félreléptem, de ott is az volt a helyzet, hogy nem bíztak bennem. Én nagyon nehezen uralkodom az ösztöneimen, de a mostanit sosem csaltam meg, még a lehetőségét is messzire elkerültem az ilyesminek, mert tudom, hogy mennyire bízik bennem, és mekkora csalódást okoznék ezzel.
Ha az ember azt érzi, hogy nem bízik benne a másik, akkor meg tökmindegy, hogy valóban félrelép-e, hiszen így is úgyis gyanúban van szerencsétlen.
Figyi. Minél jobban aggódsz, minél tovább, ez egyre inkább rád lesz írva, netán elkezdessz megnyílni is szóbahozni, rossz esetben egyre többször felhozod a témát, és onnantól tényleg eléred azt, hogy esetleg megunja, és megcsal. Ez is egy kifogás.
Tudod egy férfinak is jó ám, ha bíznak benne, és nem fárasztják az ilyen hülyeségekkel, hogy megcsalás, meg más nő milyen szép kérdésekkel.
Lehet, hogy nem vagy még kész egy érett kapcsolatra azért van ez benned, vagy máris látsz a párodban valamit, ami sejtet valamit, és ezért.
Hiába a pasik lapitanak, csakis a nõk válaszolnak,ezért nem tudjátok meg sohasem az igazságot.:D
Kérdezõ vannak még rendes pasik és a tied is biztosan odatartozik.
A pasik azért lapítanak, mert kitalálták ezt a lepontozós hülyeséget. Egy férfi írt. Leírta a véleményét. Le lett pontozva a sárga földig. Ha feltesznek egy kérdést, fogadjuk már el, hogy különbözőképpen gondolkodunk.
Arra a kérdésre, hogy miért csalta meg a párját, nem lehet szimpatikus választ adni!!! Itt úgyis leveszik a fejét, akkor minek írjon???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!