Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha anyám nem...

Mit csináljak ha anyám nem engedi hogy levágjam a szőrt a lábamról?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 4. 20:12
1 2 3 4 5 6
 11/55 A kérdező kommentje:
nem az a gond, h nincs amivel levágni vagy ilyesmi, mert az van.. de anyám nem engediiiiii. meszid megver. korom 13 szerintetek még várjak és kéressem őt vagy már amugyis késő van?
2012. ápr. 4. 20:41
 12/55 anonim ***** válasza:
37%
13 évesen szerintem még nem kell ezzel foglalkoznod. Ha nem annyira szőrös, világos és nem is látszik, akkor egyenlőre tényleg felesleges. Ha dzsumbuj van a lábadon akkor leszedheted, de akkor már inkább epilátorral vagy gyantával . Azokkal nem erősödik tovább a szőr ellentétben a borotvával.
2012. ápr. 4. 20:43
 13/55 A kérdező kommentje:
a böröm az fehér vagyis akkor jobban látszik
2012. ápr. 4. 20:45
 14/55 anonim ***** válasza:
80%

Elhiszem, hogy egy lány 13 évesen szőrös lábbal nem szívesen vesz fel szoknyát és rövidnadrágot, próbáld ezt megértetni anyukáddal, mondd el neki, hogy szégyelled magad rövid holmikban így.

Egy 12 éves lány anyukája.

2012. ápr. 4. 20:45
 15/55 A kérdező kommentje:
Én nagyon szeretném ha megszabadulhatnák vére tölük, de anyám szerint aztán állandoan csak kell vágjam és minden és h én is megofogm bánni meg minden.
2012. ápr. 4. 20:48
 16/55 anonim ***** válasza:
68%

NEM LESZ ERŐSEBB A SZŐR!

Nem hiszem el, hogy ez a babona még mindig dívik.

Én pontosan 13 éves koromban kezdtem el borotválni a lábam, mert hála apámnak, fekete, erős szőr volt a lábamon. Ma már egyre több kopasz volt van a lábamon, ahova nem nő vissza a szőr, és nem vastagodik, pont az ellenkezője, inkább vékonyabb.

2012. ápr. 4. 20:51
 17/55 anonim ***** válasza:
31%
Epiláljátok.Úgy 100% nem erősödik a szőr.Vagy gyanta.
2012. ápr. 4. 21:00
 18/55 A kérdező kommentje:
gyantázni nem akarok. és amugy nem mindenkinek egyforma szőre.
2012. ápr. 4. 21:01
 19/55 anonim ***** válasza:
62%

Bocsi, de ahhoz képest hogy 13 éves vagy, azaz 1 évvel fiatalabb nálam, szörnyű ahogy írsz, meg ahogy fogalmazol.Én sem vagyok nyelvtan mester, de ez durva.

Amúgy oda mész anyukádhoz,bár hálIsten, anyuba ilyen felsem merült, hogy nem engedi meg.

Szóval oda állsz anyukádhoz 'Anyu szeretnék rövidnadrágot hordani, és szégyenlem, hogy szőrős a lábam' Ha nem engedi, akkor mondhatunk bármit, anyukádon múlik.

2012. ápr. 4. 21:01
 20/55 A kérdező kommentje:
kérlek ez nem nyelvtan óra. nem akarok nagyképű lenni de csak azért hogy leszálljon mindenki rolam osztályelső vagyok és nyelvtanból majdnem mindig 5-ösöm volt. itt most másról beszélünk
2012. ápr. 4. 21:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!