Mit csináljak ha anyám nem engedi hogy levágjam a szőrt a lábamról?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 4. 20:12
21/55 anonim 

válasza:

Fogsz egy borotvát és levágod. Ha anyád megver panaszt teszel osztályfőnöködnél vagy a családsegítőnél és elvesz tőle a gyámhatóság. Utána meg kedvedre borotválhatod a lábad, és még verni sem fognak érte (meg másért sem).
22/55 anonim 

válasza:

Ne hozd fel ezt a témát otthon többet,aztán egyszer csak borotváld le.Nem hiszem hogy minden nap a lábadat nézegeti,hogy szőrös-e még:)
23/55 anonim 

válasza:

Nem tudom miért biztatja szinte mindenki arra, hogy szegüljön szembe az anyjával... 13 éves.... nincs is még nyár, hogy kilátszódna a lába... és tényleg erősödik és sötétedik a szőr ha sokszor borotválod, nekem elég szőkés és vékony szőr van a lábamon, mióta borotválom egyre sötétebb és erősebb is, most már szinte csak nyáron szedem le.
23N
24/55 anonim 

válasza:

Úgy szeretem mikor az ember csak jót akar, tanácsot ad és lepontozzák... ilyenkor azért elgondolkodom, hogy merjek e egyáltalán írni valamit. Hát lehet ezentúl nem fogok. Lehet ismét lepontozni.
25/55 anonim 

válasza:

a nyelvtanos vagyok: : D Igen éljen a pontozááás:)
26/55 anonim 

válasza:

3 lehetőséged van,vagy hosszúgatyában jársz mindig ha kimozdulsz otthonról vagy levágod önhatalmúlag borotvával esetleg gyantával. Harmadik lehetőség is van ,hogy állod az állandó gúnyolódást és cikizést a bunkó megjegyzéseket .. Válasz!
27/55 anonim 

válasza:

En fiu letemre elmondom NEKED hogy TOK MINDEGY ha egy lany laba szoros-e vagy sem. Miota lett a szor szegyen?! Azta a kkbacott felszines banda mindenit... a nok laba szore ugysem annyira vastag vagy suru mint a ferfiake!
28/55 anonim 

válasza:

Hát, utolsó, akkor te még nem láttál minden szörös női lábat. 3 olyan barátnőm is van, akik, ha nem szedik, megszégyenítek egy férfit a szőrükkel. Igaz, van olyan is, amelyiknek alág látszik. De akárhogy. A szőr undorító egy nőn. Alap igényesség szőrtelen lábbal menni emberek közé.
Szerintem majd nyáron szedd le, addig úgyse látná senki.
29/55 A kérdező kommentje:
Anyám nem akar rosszat nekem sőt csak a legjobbat és én általában nem vagyok a lejobb lány,mert sok osszat csináltam és nm akarom h még ezért is összeveszek vele szeretném meggyőzni h engedje el, de nem olyan módon h elvbegyé töle a yámhatoságot vagy ilyen hüjeségeket.
2012. ápr. 5. 08:27
30/55 anonim 

válasza:

Nekem tud szőrösebb lenni a lábam, mint a férjemé. Anyukáddal beszéld meg normálisan a dolgot, anno engem is csúfoltak iskolában ezért, aztán egyszer csak leborotváltam. Anyukám sose szedte le a lábát, de most már rászoktattam, főleg nyáron. Viszont gyantával tényleg többre mész, pár hétig nem kell foglalkozni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!