Mi a véleményed, arról, hogy Varga István azt mondta, hogy a nők térjenek vissza a gyerekneveléshez és 4-5 gyereket szüljenek? (videó lent)
Az őszi ülésszak első napjának éjszakáján-létszámát tekintve-családi körben zajlott a vita arról, hogy szülessen-e külön törvény a csládon belüli erőszak büntethetőségére vonatkozóan. A Fidesz vezérszónoka, Varga István azt mondta, hogy ha a nők visszatérnek a gyerekneveléshez és 4-5 gyereket szülnek, jobban meg lesznek becsülve, így a családon belüli erőszak kérdése fel sem fog merülni.Erre a kijelentésre reagáltattunk női képviselőket.
22:14 Éz igy szép és jó LENNE HA ELÉG LENNE EGYETLEN FIZETÉS A NORMÁLIS(!) EMBERI(!) ÉS TELJES ÉRTÉKŰ ÉLETRE(!)
De amig nem lehetsz beteg, mert nincs pénzed orvosra, és a nőnek ha akar, ha nem, muszáj melóznia,mert csak úgy tudnak a létminimum fölött kicsivel(!) megélni, addig ez a "első a család" duma NEM JÁRHATÓ ÚT!!!!!!!!
Más:
Hagyni kell a nőket érvényesülni, mert nem vagyunk egyformák.Én pl szivesen ülnék itthon gyerekeket nevelgetve, de nem tehetem meg, mert kell a pénz+ nem is szülhetek.Pénzem meg nincs kezeltetni magamat.
Ha a férjem a Vargára hallgatna, akkor engem péppé lehetne verni?!
Na azt már nem!
Előbb vágom el a torkát...
"monnyon le!"
De tréfán kívül: Eszetlen, felelőtlen, agresszív és lenéző a nőkkel szemben. Ha a kormánypártba szorult egy kis tisztesség, lemondatják a posztjáról, haladéktalanul.
Mégis mit képzel magáról ez az alak? Ha én meghúzom magam otthon, csak szülök, nevelek, szülök, nevelek, akkor esetleg megúszhatom, hogy a férjem hetente sz.rrá verjen?
És miután felneveltem ennyi gyereket, azután megvalósíthatom magamat? Mert biztosan tárt karokkal fogadnak majd a munkaadók egy már nem túl fiatal, munkaritmusból rég kizökkent, tájékozatlan, elavult képzettségű nőt. Röhej!
Hogy a francba vállaljanak a magyar nők 5 gyereket amikor még egyet sem tudnak eltartani mert nem győzik fizetni az adókat?
Mert a cigányoknál már megint más a helyzet,ők kapnak mindenféle támogatást még akkor is ha nem dolgoznak
"Mert a cigányoknál már megint más a helyzet,ők kapnak mindenféle támogatást még akkor is ha nem dolgoznak"
Te is kapnád a támogatást ugyanúgy, ha potyogtatnád a gyerekeket, nem színre osztják, a különbség mindössze annyi, hogy cigányék gátlástalanul mennek is, ha segílykét remélnek, meg nekik elég is a támogatás arra, hogy fenntartsák azt az életszínvonalat, ami nekik megfelel. Értsd putri, retek, mezitlábas retkes purdék, omladozó fal tv tányérral stb. Előtted is ott a lehetőség, csak bizonyos szint felett ez nem felel meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!