Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A barátomról kiderült, hogy...

A barátomról kiderült, hogy füvezik, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon tanácstalan vagyok. Másfél éve vagyunk együtt, ő 25 én 19. Régen nagyon sokat tépett (napi szinten), de ezzel leállt. Nekem azt mondta, hogy nem szív. (Volt olyan hogy én kiakartam próbálni ezért együtt, de ez kb 3x.) Most kiderült, hogy ha nem is sokat, de szívogat (kb havonta 1x). Neki ez szabadság. Nem tudom mit tegyek. Meg nem tilthatom neki, ő azt mondja nekem kell elrendeznem, hogy megfelel-e a mércémnek (úgy állítja be, hogy nekem ő nem felel meg, ha füvezik, így nem neki kell abbahagyni, hanem nekem elfogadnom). Végig hazudott, sokszor rákérdeztem, hogy fújt-e mindig nemmel válaszolt, sőt úgy hozta elő, hogy én érezzem magam szarul, hogy kételkedem benne. Nem tudom mit tegyek, szerinte lazán kéne vennem, még azt se közelíti meg, ha meg iszik egy sört. Nem akarom elveszíteni, szeretem (és igen szeretjük egymást, ez nem kérdés). Egyik pillanatban úgy érzem, hogy nem olyan nagy dolog, hogy néha így menekül el a világ elől, de a másikban meg sírva tudnék fakadni. Mit tegyek? :(
2009. dec. 21. 19:21
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
79%
Én a helyedben otthagynám. Ha nem tudja értékelni, hogy aggódsz érte, és segíteni akarsz neki, akkor nem érdemel meg téged. Tudom, hogy ezt könnyű mondani meg minden, de akkor is. Gondolkozz csak el ezen.
2009. dec. 21. 19:28
 2/32 anonim ***** válasza:
79%
A lehető legsürgősebben szakíts!
2009. dec. 21. 19:31
 3/32 anonim ***** válasza:
78%
nem tanácsos egy drogossal együtt lenni.
2009. dec. 21. 19:36
 4/32 anonim ***** válasza:
78%
Elmondanám neki, hogy milyen rosszul esik, hogy nem volt őszinte velem, és nem mondta el hamarabb, hogy szokott szívni. De ha havonta tényleg csak egyszer szokott tépni, akkor én nem szakítanék vele, viszont nagyobb őszinteséget várnék el, és arra is figyelnék, hogy ez a havi egy alkalom ne legyen több. Meg lehet ezt beszélni sírás, hiszti (részedről) és hárítás, nemtörődömség (barátod részéről) nélkül is, főleg ha tényleg szeretitek egymást.
2009. dec. 21. 19:36
 5/32 anonim ***** válasza:
33%

Ez nevetséges! Egy ilyen apróság miatt ezt csinálni ...

Ha neki néha erre szüksége van, akkor igazán lehetnél megértőbb. Valszeg azért nem mondta el, mert tudta, hogy ezt fogod csinálni ...

2009. dec. 21. 19:38
 6/32 A kérdező kommentje:
igen pontosan azért nem mondta el, mert tudta hogy kiakadnék. most nem hisztiztem, nem rinyáltam, nem basztam le. sírtam, valóban sírtam, mert hazudott, nagyon csúnyákat miatta. hozzátenném ő nem sírt, de a szeme könnyes volt.
2009. dec. 21. 19:40
 7/32 shelli ***** válasza:
38%
Szerintem nem kell ezért szakítani. Tényleg nem nagy dolog. De azt minden féle képpen mond meg neki hogy nem hazudhat. Ha ténylg szeret mondja el mindig , vagy ha rákérdezel valja be.Te pedig ha vele maradsz fogadd el. És ha belementél ne hisztizz ha betépett főleg hogy csak magadat tszed tönkre idegileg. Az egymás háta mögöttcsinált dolgok csak tönkreteszik az amúgy jo kapcsolatot.
2009. dec. 21. 19:43
 8/32 anonim ***** válasza:
90%

párom mielőtt megimertem,ha nem is gyakran,de szivott füvet...én nem szeretem az ilyesmit...mikor összejötünk,egyszer tette meg...elmondta,h szokott...választás elé állitottam,vagy a fű,vagy én...még mindig vele vagyok...(és,nem,nem a hátam mögött sziv azota is,ennél őszintébb,és megérzném,ahogy minden mást is)

én fix h nem türném el...

22/L

2009. dec. 21. 19:47
 9/32 anonim ***** válasza:
26%

Szerintem sem kell ebből nagy ügyet csinálni,főleg ha havonta 1x tolja el azt a cigit.

Ennyi szabadság neki is jár.Kapcsolatban él nem börtönben.

Azt még megérteném,ha minden héten egyszer szívna és te nem tűrnéd el,de havi 1x?

Ha más probléma nincs vele akkor viseld el..ezzel nincs semmi probléma;)

2009. dec. 21. 19:56
 10/32 anonim ***** válasza:
91%
Nem veheted lazán a dolgot. Nem az a lényeg, hogy havi egyszer szív, mert az - talán - még nem nagy ügy. Viszont hazudott neked hosszú időn keresztül, ráadásul még Te érezted ezért rosszul magad. Így nem működhet egy kapcsolat, bármiről is legyen szó. Ki tudja, még mit titkol el...
2009. dec. 21. 20:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!