Mit tennétek, ha egy közeli hozzátartozótokról kiderülne, hogy homoszexuális? - eddig minden jel az ellenkezőjére utalt. Tökéletes álca, hetero látszat élet.
Mindenki a saját szerepkörében? - gyermekére, apjára, partnerére, vagy leginkább többre is gondoljon és kérem írja le, hogy mit tenne és hogyan vélekedne egy ilyen helyzetben. - sok ilyen van, és azt hiszem az én környezetemben egy ismerősömről most fog kiderülni.
Én hetero vagyok, de több meleg titkát őrzöm. - a titok azért az, hogy megtartsuk.
Miért, mit? Semmit.
Ugyanolyan ember, mint te vagy én vagy bárki más a világon.
Meg miért is kéne tenni valamit? Lehet ez ellen tenni valamit, ha az ember a saját neméhez vonzódik? Nyilván nem. Akkor az ember vagy elfogadja, vagy nem. De ettől még az az ember ugyanúgy homoszexuális marad.
Engem speciel egyáltalán nem érintene rosszul, ha kiderülne bárkiről a családtagjaim közül, mert senkit nem ítélek el, ezért meg pláne nem.
Bonyolultabb a helyzet hogyha az illetőnek van családja, felesége, de akkor se mondanék többet, ha nem lenne.
Mivel tudja rólam, hogy elfogadom a melegeket, nem lenne sok minden megbeszélnivalónk. Természetesen támogatnám, de a családi életébe nem szólnék bele, azt neki kell letisztáznia.
Semmit.Nincs semmi bajom a melegekkel,több barátom homoszexuális és ettől még nagyon szeretem őket.Különben is nem ők döntöttek úgy,hogy melegek lesznek,miért utálnám őket azért amiről nem tehetnek? :)És attól mert valaki meleg lehet jófej. :)
Elmennék vele/velük Budapestre a Pridera. :)
Tévedsz. Az átlagpopulációhoz mérten nagyon kevés valódi homoszexuális ember létezik.
Ha a házastársamról derülne ki, akkor erősen átgondolnám a további életemet. A többiek nem zavarnak, azt tesznek, amit akarnak, nem érint semmiben az életük.
Éreztem a legutóbbi, - mondjuk az coming out - elfogadóbb lett a társadalom.
Utolsó jó "kérdést" vetett, fel mi van ha családja van az illetőnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!