Szerintetek lehetséges, hogy valakinek a nagymamája 127 évesen haljon meg?
Nem valószínű, tekintve, hogy a Guiness rekord 122 év.
A 121 évvel fiatalabb unokához minimum egy elég időskori mesterséges megtermékenyítés már elég lehet.
Szerintem nem. Nagyon-nagyon elméletileg esetleg. A gond ott van eleve, hogy 127 évig nem nagyon él senki. Ha jól tudom a világ legöregebb embere sincs ennyi idős, ő azt hiszem 123 év körül van.
De egyébként ha nagyon kirívó eseteket nézünk, akkor volt már rá példa a világban, hogy 60-70 évesen szültek nők gyereket. Tehát ha nagyon elméleti síkon nézzük az esetet, akkor tegyük fel, hogy egy nő 60 évesen szül egy gyereket, mire az ő gyereke szintén e kora körül szül gyereket, amikor is az unoka mikor ennyi idős lesz, akkor a nagymamája 127. De mint már írtam, ennyi ideig nem nagyon él egy ember és az meg, hogy még ehhez ő is és a gyereke is ilyen idős korban szüljön, annak az esélye szinte a nullával egyenlő.
Szóval szerintem nem lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!