16 eves lettem anyam ki vett az iskolabol mit csinaljak?
"beirtak hianyzonak amikor bent voltam!(volt mar ra pelda, hogy beirtak mikor bent voltam) "
Anyádnál most szakadt el a cérna. Az írásodból látszik, hogy nem ez az első eseted....én sem hinnék neked. Szerintem vagy észbe kapsz, vagy tényleg mehetsz Romániába.
A tanar nem ir be senkit hianyzonak, mielott leellenorzi hogy valoban ott vagy-e.
Kamuszagu az egesz dolog. Apad meg mi az hogy le se sz@rja a dolgot?! Van olyan erzesem, hogy rengeteg jartal iskola melle es anyadnak elege lett a hazudosabol.
Az én öcsém konkrétan úgy kapott szaktanárit, hogy aznap benn sem volt. Szóval hagyjuk már ezt a "jobban tudom" hozzáállást...
Kérdező, én mennék a mamádhoz.
Erősítem a tábort: Engem is nagyon sokszor beírtak hiányzónak, sőt, még az osztálytársaimat is. Vagy összekeverték a két Esztit, vagy nem figyelt, vagy süket volt az osztályfőnök, vagy meg se nézte, vagy elírta, vagy franc se tudja ...
A másik pedig az, hogy nekem is hasonló kaliberű az anyám, az apám mellette jócskán megunta az életét, így szó szerint szart mindenre, egyben rám is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!