Középső gyerekek! Csak én érzem magam teljesen elhanyagolhatónak?
Én is középső vagyok, dédimamámmal beszélgetem erről anno sokat, merthogy ő is középső volt.
Mindkettőnknek ugyanaz volt a meglátása... Ha a nagyobb tesóval volt összetűzés - Te vagy a kisebb maradj a fenekeden!
Ha a kisebbel akkor pedig - Te vagy a nagyobb lehetne több eszed...
Már 30 közelében is érzem még mindig a kivételezést... De már megtanultam élni vele.
29/F
Nekem csupan egy hugom van. De en eddig mindig azt hittem, hogy a kozepso gyerekek szemelyisege fejlodik a legidealisabban es a legharmonikusabban.
Es pontosan ezert:
"Ha a nagyobb tesóval volt összetűzés - Te vagy a kisebb maradj a fenekeden!
Ha a kisebbel akkor pedig - Te vagy a nagyobb lehetne több eszed..."
Nalunk rajtam idosebb testverem volt egy csomo felelosseg a hugomban meg meg a mai napig is el a bizonyitas vagy. Na mindegy! Csak ugy leirtam...
Nálunk is ugyan ez volt mindig a helyzet!
Utolsó teljesen egyet értek veled! Minden tekintetben sikerült önállóbb lennem, mint a testvéreim. Húgicám is lassacskán igazi felnőtt életet él, ő 24 én 27. De a bátyánk.... 34 évesen igazi életképtelen. Szóval Kérdező, ne sajnáld! Később profitálni fogsz abból,hogy most ez van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!