Kaphatnek tobb gyerektartast? A volt ferjem megkaphatja a gyereket?
Egy eve ment el a ferjem, mivel minimalberre van bejelentve igy havi 13500ft ot gyerektartast fizet. A fizetese 260oooft amibol 200at kezbe kap.
Dolgozok en is, nem sok segitseg az a par forint amit ad es a tortentek utan jobb lenne ha ezt sem adna.
A fiunk erdei iskolaban ment a heten, a mult het vegen az apjanal volt. Elmentek az egyik plazaba setalni es a gyerek kerte az apjat hogy vegyen neki egy szeldzsekit vagy esokabatott mert a regi mar kicsi.
Vasarnap amikor haza hozutak, a folyoson az uj elettarsa kiabalni kezdett hogy ha nem tudok gondoskodni a gyerekrol akkor majd a birosagon talalkozzunk.
7. osztalyos 13 eves.
Az utobbi idoben nagyon megvaltozott, en anno nem ehez z a ferfihez mentem hozza.
Ferenc: mi az hogy pottyogtattunk? Kerlek, en szultem egy gyereketes valoszinuleg meg te is egy kis szemtelen kamasz lehetsz.
Kedves Ferenc!
Megkérdezhetem Öntől, hogy mi volt a valós motivációja ennek a hozzászólásnak a megírására, és mi volt vele a célja? Köszönöm, ha megírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!