Meddig fogok lesüllyedni? Mi tudna kihúzni a szomorúságból?
Férjem,külföldön,miattunk,a rossz anyagi helyzet miatt,ami itt van.Én mégis belepusztulok.Érzem,nem birom,tovább.
Mert most van pénz,de boldogság nincs.:(
Sajnos,nem,terepmunkás,mindig másik városban
dolgoznak.Sőt,másik országban is...ezért nem lehet.
Én gyógyszerellenes vagyok, de ha nem bírod tovább, mindig szomorú vagy, menj el dokihoz és írass ki kedély javító bogyót. Az segít abban, hogy ne csak a szomorúságom járjon a fejed és össze tudod szedni magad, ha találsz célt és akkor már bogyó nélkül is jó lesz.
És fogd meg nagyon a pénzt! Akkor hamarabb hazajöhet hozzád.
Kitartást!!!
Sajnálom, hogy így alakult. :/ De kérlek drága, gyógyszert nenene!! Erős vagy és meg tudsz vele küzdeni, lesz sokkal jobb,hidd el. A gyógyszer csak a szomorúságodat kezeli, de a problémát,hogy a kedvesed nincs veled,nem oldja meg. Próbáld atvészelni ezt az időszakot, tudom nehéz, de nem lehetetlen! :) (voltam hasonló helyzetben)
Tűzz ki magad elé célokat,amikkel a közös életeteket építgeted,így hamarabb telni fog az idő,amíg haza várod őt. Ha valakivel szeretnél beszélgetni és kiönteni kicsit a szíved,nyugodtan írj privátot! :) Kitartást és boldogságot kívánok neked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!