Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet ezzel kezdeni?...

Mit lehet ezzel kezdeni? Miért ilyen gyengék a szülök?

Figyelt kérdés
Unokatesómról van szó, 7 éves. Tiszteletlen, néha rosszindulatú, a többi gyerekkel sem tud szépen jàtszani, lököd, ràngat mindenkit.Nem fogad szót, a szüleivel nagyon ocsmànyul beszél. Iskolàban sem tudjàk kezelni. Én is màr nem szeretem ha nàlunk van. Szülei mindent ràhagynak. Néha, amikor màr nagyon elegük van, kap egy fülest, vagy pàr seggrecsapàst. Ennyi a nevelés.
2016. jún. 27. 12:05
 1/9 anonim ***** válasza:
hát ha már fülesis kap vagy seggreverést vagy kiabálást is,akkor tényleg nincs ötletem hogyan lehetne még nevelni.lehet csak ilyen a vérmérséklete ne hibáztasd a szülőket,nem tudhatom lehet én seboldogulnék jobban.bár most még csak másféléves fiam van,ő is sokat hisztizik.
2016. jún. 27. 12:14
 2/9 anonim ***** válasza:
64%
a bántalmazás/testi fenyítés nem nevelés. szerintem nem tanulta meg tisztelni a szüleit, vagy valami "baja" van, amiről vagy van diagnózis, vagy nincs. megengedő szülőkre jellemző, hogy a gyermek "elszabadul".
2016. jún. 27. 12:17
 3/9 A kérdező kommentje:
Igen, ez a helyes szó. Elszabadult. Sérti a fülemet, mikor olyat mond az apjànok hogy orrbaruglak, meg hogy pofa be... Engem múltkor seprünyéllel csapott meg. Csak úgy. Ha az iskolàban probléma van vele, a tanàrt hibàztatjàk.
2016. jún. 27. 12:25
 4/9 anonim ***** válasza:

Tipikus este az ilyen szülőknek: Az én gyerekem a leglegleg,mindent megengedek neki ,semmiben ne szenvedjen hiányt,nekünk nem más fog diktálni,majd mi megmutatjuk hogy különben vagyunk mindenkinél.

Aztán majd nagyot néz,ha ezzel pont az ellenkezőjét sikerült elérnie,és már visszafordíthatatlan a dolog. Az ilyeneket nem tudom sajnálni,te pedig kerüld a gyereket ahogy tudod,és mindent sajnálat nélkül adj neki vissza.

2016. jún. 27. 12:35
 5/9 A kérdező kommentje:
Igen.. Ettöl tartok én is. Csak ez pont a gyereken fog csattanni, ö jön ki rosszul belöle. A szülök max csalódnak, ràjönnek, megbànjàk. Én 18 évesen ràjöttem erre. Ök miért nem?? És a tanàlok miért nem küldik nevelési tanàcsadóba, vagy pszichológushoz?? Annak idején a problémàs gyerekeket odaküldték. Az anyuka szégyenkezve megy be az iskolàba, mert fél, hogy mit mondanak neki, hogy megint mit csinàlt a fia. De akkor miért nem tesz ellene semmit?
2016. jún. 27. 12:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Ő az aki múltkor a tabletedet eltörte?
2016. jún. 27. 13:25
 7/9 A kérdező kommentje:
Ööö, nem...:)
2016. jún. 27. 13:29
 8/9 A kérdező kommentje:
Itt Pesten van sok szakember, aki tudna segiteni, de nem veszik igénybe. Van egy nagy tesója, ö nem volt ilyen!
2016. jún. 27. 14:04
 9/9 anonim ***** válasza:
7 évesen ezt nem magátol talája ki a kedves szülök vagy egymást verik vagy azt a szegény kölyköt
2016. jún. 27. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!