Mit tennél? A párom családja fejőstehénnek néz minket! Mindent velünk akarnak kifizettetni, mondvaán úgyis olyan gazdagok vagyunk.
hát ez egyszerű pedig!
mondja el nekik a párod, ne te!, hogy ha elosztogatjátok a pénzt, nem marad nektek lakásra, gyerekre.
ha pedig erre nem hajlandó a párod, akkor nem a közös jövőtök a legfontosabb neki, vagyis legjobb, ha kidobod.
Párom nem akar rosszban lenni a rokonokkal, én meg nem fogom KIDOBNI, inkább megpróbálunk köztes megoldást keresni. Pl. kedvesen nemet mondunk, csak neki ugye nehezebb, mert a saját rokonai. Nem mindenre a kidobás a megoldás.
Nem pontoztalak le, első két válaszoló!
Nehéz ügy lesz, ha párod nem hajlandó bevállalni a sértődést. Képesek még szét is szedni titeket, csak nekik legyen igazuk.
Az én párom rokonsága se volt kispista, nem anyagiakban, csak egyszerűen úgy kezeltek, mintha közelebb állnának a páromhoz mint én, aki csak egy jelentéktelen függelék vagyok. Ő igen határozottan kiállt mellettem, mondván minden lényeges kérdésben, hogy addig nem nyilatkozik míg velem meg nem beszélte, stb. 3 év alatt fogták fel, hogy ő valóban megházasodott. Nem tett ki annak, hogy nekem kelljen megvívni a harcot az ő rokonságával. Sajnos ilyen kérdésekben nemigen megy a kompromisszum.
Ha ő semmiképp nem akar konfrontálódni, neked lesz muszáj, de jó előre beszéljetek erről nyíltan a pároddal, nehogy még ti vitatkozzatok azon, hogy nem kellett volna anyukát megsérteni. Akkor dolgozzon ő azon, hogy békítse anyukát meg a tesóját, de legyen előtte a világos cél: mindenekelőtt a ti kapcsolatotok az elsődleges.
"Az ember elhagyja apját és anyját, ragaszkodik feleségéhez, és lesznek ketten egy testté." Teremtés könyve
Valóban kössetek le minden félrerakható pénzt.Így nem tudják elkéregetni,és nem lesz lelkifurdalásotok mert nem adtok,hisz akkor már valóban nem tudtok.
Mi is ebben a helyzetben vagyunk,mi vagyunk a sz.rok minden téren,de ha pénz kell,akkor jók vagyunk.Nekem sikerült megértetnem a férjemmel,hogy aki így vagy úgy jó hozzánk,azon persze hogy mi is segítünk,de a többinek folyószámlaként se legyünk jók.Mi is mostantól minden félrerakható pénzt lekötünk.nem azért hogy ne tudjunk adni,hanem csak így haladunk előre.Csak így lesz a dologból lakás egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!