Van egy rokonom, aki rendszeresen küldözget képet a kajájáról. Erre mit tudnék reagálni? Kifogytam a válaszötletekből
#43 basszus hányszor mondjam még, hogy csomószor próbáltam már??????
Ha nem is pont ezzel a rokonnal
"legrosszabb esetben" megint olyanokat mond, amiktől még szarabbul fogom magam érezni, beletipor +1 alkalommal az önbecsülésembe, "és utána" csak még inkább úgy fogom érezni, hogy nem vagyok szeretve. És tudod ez nem egy kellemes érzés. Úgyhogy kérlek szépen, ne engem nézz hülyének, amiért "meg se próbálom". Köszi.
Igen, a barátaimtól kapok pozitív visszajelzéseket, de azért a szülő mégis csak szülő. Ráadásul már kiskoromban elkezdte ezeket mondogatni, amikor még nagyon befolyásolható gyerek voltam, szóval elhittem neki a dolgok egy részét.
"Az önbecsülésedbe se hagyd, hogy beletiporjon!" én nem hagynám, de ha próbálok logikusan érvelve kiállni magam mellett, akkor is folytatja, sőt, csak akkor lendül bele igazán
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!