Esküvőre vagyunk hivatalosak, venni szerettem volna magamnak egy új ruhát, elég sokat fogytam a szülésem óta, és kb. 6 éve nem vettem magamnak semmit. Eddig mindig kilógtam a sorból, soha nem voltam jól öltözött, mert az alakom nem engedte meg, hogy csinosan öltözködhessek. Viszont most nagyon dühös vagyok, sógornőm elkezdett cirkuszolni, hogy minek nekem új ruha mikor van sok "szép" ruhám, és már férjem is vele ért egyet, hogy majd a régi ruháimat rám alakíttatjuk, amit ráadásul drágábban csinálnának meg, mint amennyiért vennék egyet. Mérges vagyok, mert egyszerűen nem bírja ezt felfogni, olyan mintha nem szeretné, hogy én jól érezzem magam a bőrömben. Most meg bejelentette sógornőm, hogy ő nem megy fodrászhoz előtte, mert majd otthon megcsinálja a haját(neki teljesen rövid) és hogy én is úgy csináljam(derékig érő hajam van). Nem értem miért csinálja ezt, és hogy férjem miért nem áll mellettem? Olyan mintha azt akarná, hogy minden úgy legyen ahogy ő akarja, de bezzeg neki már 3! ruhája van arra az egy napra.
Elmennek ruhat venni. Nem erdekelne a sogornom, a ferjemnek meg az orrara koppintanek.
2014. máj. 8. 11:47
2/19 anonim válasza:
és ez miért érdekel? elmész veszel egy új rucit aztán fodrász és ha valami nem tetszik akkor te is beszól valamire ami érzékeny pontja.Semmi köze a ruhádhoz vagy a hajadhoz...
2014. máj. 8. 11:47
3/19 anonim válasza:
Hogy kerül a történektbe a sógornö?
Miért szól bele, a férjed miért hallgat rá?
Szerintem elöször a férjeddel tisztázd a dolgot, utána vegyél új ruhát és menj el fodrászhoz.
2014. máj. 8. 11:48
4/19 anonim válasza:
Ez a magánügyed, mit veszel és mit viselsz. Miért csinálsz belőle családi kupaktanácsot?:)
Én senkivel meg se beszélem az ilyeneket.
2014. máj. 8. 11:48
5/19 anonim válasza:
hát nekem ne a sógornő mondja meg mikor hova megyek, mit veszek. csiti neki.
elmennék fodrászhoz és vennék új ruhát.
férjed meg elég befolyásolható
2014. máj. 8. 11:49
6/19 anonim válasza:
Nekem is hasonlóan elmebeteg sógornőm van.
A férjedet tedd helyre, mert ha jól gondolom te vagy a felesége. Amúgy egy ruha megvételéhez ne kelljen már engedély. Szerintem menj vedd meg, menj el fodrászhoz, meg körmöshöz is, és legyél te a legszebb. Akinek nem tetszik az meg csinál amit akar. Még egy cipőt is vegyél magadnak ami illik a ruhához. Ha egyszerre nincs rá pénz, és belefér az időbe, akkor apránként vásárolj. A férjed meg ha szól, mondd meg neki, hogy ez neked fontos, és ennyit egyszer egy fontos eseménynél úgy gondolod megérdemelsz. Azonban ha úgy gondolja hogy nem érdemled meg, akkor nem mész el, azt jó idő.
2014. máj. 8. 11:51
7/19 anonim válasza:
ja és ha arra panaszkodnak hogy nincs pénz akkor menj egy e-cherry adományboltba én onnan veszek pár száz ft-ért márkás rucikat jó állapotban,meg cipőt meg úgy mindent :D
2014. máj. 8. 11:53
8/19 anonim válasza:
Mi köze mindenhez a sógornődnek?
És az milyen, hogy a férjed nem engedi? Ő most akkor a társad, párod, jóban rosszban, vagy urad és parancsolód?
2014. máj. 8. 11:53
9/19 anonim válasza:
A sógornőd fizeti a ruhát és a fodrászt vagy te? Ha te, akkor mit érdekel, hogy az a liba mit beszél. Állj a sarkadra, és vedd meg a ruhát, menj fodrászhoz. Felnőtt ember vagy, felelős egy kisgyerekért, állj ki magadért, mert a gyerekkel kapcsolatban még több ilyen problémád lesz.
2014. máj. 8. 11:54
10/19 anonim válasza:
Én se értem mit kell kikérni a véleményét egy olyan hétköznapi dologról, mint egy ruha vásárlás. Vagy ha el is mondja a véleményét biztos meghallgatnám, de kb ennyi nem foglalkoznék vele. Egyik fülemen be, oké meghallgattam másikon meg ki. Ilyen dolgokat, mint fodrász, meg ruhavásárlás még nagyon férjemmel se szoktam megbeszélni elmegyek barátnőmmel aztán max megmutatom neki mit vettem. Sz@rd le mindkettőt ilyen téren, közük nincs hozzá főleg hogy átalakíttani is annyiba kerül mint egy új, na meg 6 év után ilyenért beszólni..elmehetnek a ....-ba. Én se vagyok nagy fodrászhoz járkálós, kb 2 éve voltam, hosszú hajm van nekem is, de göndör és nem szeretem túlfakszizni a dolgokat így magamnak szoktam vágni a végéből, meg ha megyek valahova magamnak megcsinálom, de ha te úgy érzed jól magad, hogy fodrász csinálja meg akkor menj el..gondolom nem járkáltok minden hónapban esküvőre. És már csak azért is még sminkeshez is elmennék, hogy bosszantsam őket :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!