El viheti az apuka ?

Mi az, h magán ügyvéd? Milyen ügyvéd van azonkívül? Nem Amerikában vagyunk.
Tessék, Google első találata:

Beszélj a védőnővel és a családsegítővel. Hátha tudnak ajánlani valamilyen ingyenes jogsegélyszolgálatot.
Azért mert nem dolgozol, nem veheti el tőled, de ha jól értem, nem is ez a célja. Én azt javaslom, írd meg neki e-mailben h nyoma legyen, hogy szeretnéd és támogatod, hogy része legyen a gyerek életének, azonban mivel anyatejes, erre csak fokozatosan lehet sort keríteni. Tehát láthatja a babát akár minden nap is, de nem viheti el mondjuk 2 óránál több időre. 2 hónap múlva ha hozzatáplálod, akkor lehet nyújtani az időket, azt is fokozatosan.

26!
Egy gyermekelhelyezési perben nem fognak kirendelni senkit...

Előszőr is az apának joga van elvinnie magához több napra is. Ha nem hagyod a bíróság kötelezni fog rá. Ha nagyon ellenkezel, és az apa sokkal jobb életszinvonalat tud biztosítani a gyereknek akkor még a végén ő kapja meg állandóra a gyereket, te pedig abba a helyzetbe kerülsz mint amibe most van az exed.
Anya tejet tudsz üvegbe eltenni, amit oda tudsz adni a gyerek mellé. Ha kevés tejed van létezik tápszer! Több millió gyerek nőtt fel rajta.

29-cel értek egyet. A bíróság a gyerek érdekét nézi, egy ilyen pici gyereknek pedig még nem érdeke, hogy kettesben legyen apával (főleg, ha ez a fizikai szükségleteit is veszélyezteti, mivel anyatejes).
Amikor nálunk az ügyvédnél szóba jött a láthatás, ő azt mondta, hogy az a leggyakoribb, ha 2-3 éves korig anyánál való találkozást szoktak megállapítani, az anya jelenlétében, utána viheti csak el x órára, és majd csak később jön az képbe, hogy ott is aludjon apukánál (sokszor csak 6 éves kor körül).
Ettől persze el lehet térni az apukára nézve pozitív irányba, ha olyan a helyzet, ez csak a minimum.
(A bíróság valós hozzáállását végül azonban szerencsére nem tudtam meg, mert mi megegyeztünk peren kívül a láthatásban.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!