Miért olyan nagy dolog, hogy 20 évesen egyedül utazok külföldre?

Ez lesz az első önálló utazásod, aztán majd jön a többi. Felnőtt vagy, meg fogják szokni.
Szerintem nem az utazástól féltenek, hanem a barátodtól. Ismerik már?

Azért olyan nagy dolog, mert ezek szerint neked ezen el kell gondolkodnod: "a családom hallani sem akar róla"
20 évesen én a munkahelyem szállóján éltem, 200 km-re a szüleimtől. Többször ugrottunk ki "csak úgy" hirtelen felindulásból külföldre, a családomnak volt, hogy megemlítettem - utólag - de volt, hogy nem is szóltam róla.
Ha csak felmerült volna, hogy "megtiltják" hát nagyon furán néztem volna - de ők is, ha engedélyt kértem volna tőlük az utazásra.

Önmagában nem nagy dolog, az én fiam 17 évesen ment. A különbség csak annyi volt, hogy számára nem ez volt az első élőben történő találkozás, és nem neten kezdődött az ismeretség.
Emiatt, némileg megértem a szüleid fenntartásait is.

Hát nem is tudom mi olyan nagy dolog egy fiatal éppen csak felnőttnek elutazni egyedül külföldre egy neten megismert idegenhez... Ezek a sztorik szinte mindig jól végződnek. Ja nem.
Miért nem ő jön ide? Ő az idősebb.
Másrészt meg amúgy mi értelme van ennek? Hogy lesz ebből kapcsolat hosszútávon? Tervezi, hogy ideköltözik? Ha nem, akkor egy dugásért ennyit utazni, ekkora kockázatot vállalni, nem vall túl sok észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!