Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért olyan nagy dolog, hogy...

Miért olyan nagy dolog, hogy 20 évesen egyedül utazok külföldre?

Figyelt kérdés
20/f vagyok, ez lesz az első, hogy egyedül utaznék külföldre (Szerbia) , de konkrétan csak addig leszek egyedül amíg odautazok, mert onnantól barátommal lennék (ő 25/f). Májusra beszéltük meg ezt az időpontot, de a családom hallani sem akar róla.
márc. 12. 17:12
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
96%

Ez lesz az első önálló utazásod, aztán majd jön a többi. Felnőtt vagy, meg fogják szokni.

Szerintem nem az utazástól féltenek, hanem a barátodtól. Ismerik már?

márc. 12. 17:31
 2/35 A kérdező kommentje:
1-es személyesen nem ismerik, csak annyit tudnak, amennyit elmondtam nekik róla, instán ismertük meg egymást
márc. 12. 17:32
 3/35 anonim ***** válasza:
75%

Azért olyan nagy dolog, mert ezek szerint neked ezen el kell gondolkodnod: "a családom hallani sem akar róla"

20 évesen én a munkahelyem szállóján éltem, 200 km-re a szüleimtől. Többször ugrottunk ki "csak úgy" hirtelen felindulásból külföldre, a családomnak volt, hogy megemlítettem - utólag - de volt, hogy nem is szóltam róla.

Ha csak felmerült volna, hogy "megtiltják" hát nagyon furán néztem volna - de ők is, ha engedélyt kértem volna tőlük az utazásra.

márc. 12. 17:35
 4/35 anonim ***** válasza:
83%
El tudod tartani saját magad? Ha igen, akkor nincs miről beszélni.
márc. 12. 18:07
 5/35 anonim ***** válasza:
93%

Önmagában nem nagy dolog, az én fiam 17 évesen ment. A különbség csak annyi volt, hogy számára nem ez volt az első élőben történő találkozás, és nem neten kezdődött az ismeretség.

Emiatt, némileg megértem a szüleid fenntartásait is.

márc. 12. 19:01
 6/35 anonim ***** válasza:
89%
Nem a külföld a bajuk, hanem hogy elutazol több száz km-t egy random netes pasiért, akiről semmit nem tudsz (a neten ugye azt mond magáról, amit akar).
márc. 12. 19:17
 7/35 anonim ***** válasza:
94%
Nem az utazással van bajuk, hanem hogy egy vadidegen emberhez mész ki.
márc. 12. 19:30
 8/35 anonim ***** válasza:
26%
20 éves vagy és beleszólnak az életebe? Költözz már el otthonról-A fiam 20 évesen már Japánba utazott egyedül.
márc. 12. 20:42
 9/35 anonim ***** válasza:
38%
Az én családom se akart hallani semmiről, így nem is hallottak mert nem mondtam el nekik semmit. 20 évesen már egy éve külön éltem és mivel nem volt pénzem így idegeneknél volt szállásom couchsurfingen :D
márc. 12. 21:39
 10/35 anonim ***** válasza:
85%

Hát nem is tudom mi olyan nagy dolog egy fiatal éppen csak felnőttnek elutazni egyedül külföldre egy neten megismert idegenhez... Ezek a sztorik szinte mindig jól végződnek. Ja nem.

Miért nem ő jön ide? Ő az idősebb.

Másrészt meg amúgy mi értelme van ennek? Hogy lesz ebből kapcsolat hosszútávon? Tervezi, hogy ideköltözik? Ha nem, akkor egy dugásért ennyit utazni, ekkora kockázatot vállalni, nem vall túl sok észre.

márc. 12. 23:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!